Kaya2112 Aynurysr33 10 aylık evliyim evlendikten 20 gün sonra falan belki de daha çabuk öğrendim hamile olduğumu sonra düşük yaptım tabi
QBuse1123 Aynurysr33 6.ayda istedik 9 ayda oldu ilaç ile düşük yaptim 12.ayda tekrar hamileydim diğer ay 1 yaşına girecek kızım
hanlnim Aynurysr33 2.yılımız ama bu 3.gebeliğim ilki dış gebelikti ilk yılımızın içinde kalmıştım. Sonra ikincisi kazayla oldu ilaçtan dolayı engelli olacak diye aldırdık, şimdi ikinci yılımızın içinde hamileyim 8.ayımıza girdik💖
Dilan_Deniz Aynurysr33 biz ilk günden korunmadık,nasip olmadı 2 yıl sonra gebe kaldım düşük yapıp,sonrasında sağlıklı gebelik oldu
Demedo Evrimnbe hani sanki olmuyormuş da olmuş gibi bir sevinç haline giren oldu hahaha açıklamaya çalışmak çok garip artık annelerimize sürekli soruyorlardı bizimkiler de gençler istemiyor şu an gibi açıklama yapıyorlardı😅😅
Bebeannesi Aynurysr33 kendi isteğimle 2 sene bekledim gezdim tozdum eğlendim acemiliğim tadını çıkardım sonra hamile kaldım bir başladım bırakamadım şu an 3. Ye hamileyim
cLearQueen 8 eylülde 6 yıl olcak evleneli… bi kurtajim var 3 yıl önce… şuan hamileyim nasipse eylül sonu bebiş
e_blue_sky_a Aynurysr33 ilki 8ay sonra idi ve 2aylik iken düşük ile sonuçlandı. İkincisi düşükte Bi 6ay sonra ve çok şükür kavuştuk
Aynurysr33 Yazmelegi_ benim de öyle oldu ilk adet tarihinden doktorlar sayıyorlar ya bebeğin kaç aylık olduğunu fln. cevremdekiler bebeğin daha küçük diyorlar kafamı karıştırdı bu durum