Aynurysr33 sedefyrs1101 insanın kendini hazır hissettiği zmn ister erken ister geç olsun o önemli benim de hemen oldu 🥹
Aynurysr33 Aslaninannesi_ bende cevremdekiler doktorun dediği hafta ile alakası olmadığını iki üç hafta bebeğin daha küçük olduğunu söylüyorlar. İlk adet tarihinden doktorlar sayıyor ya onlar da sen o zmn evli değildin diyolar
Aslaninannesi_ Aynurysr33 Konuşsunlar canım boşver anası belli babası belli kimene kimseyi ilgilendirmez bırak alsınlar günahımızı biz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
Aynurysr33 Mervesahinklc1 benim de sizin gibi iyi ki varlar az kaldı o zmn sizin de doğuma. Benim tedirginlik başladı doğum konusunda 🥲
elif475475 Aynurysr33 hemen istemediğimiz için korunduk 2 sene sonra korunmayı bıraktık hemen hamile kaldım. Şimdi 2. Bebek yolda o da isteyerek oldu ama bu daha zor tuttu nedense 🙃
babyiscoming_ Aynurysr33 evlendiğimiz ilk 2 sene düşünmedik gezelim tozalım diye öylede yaptık 😂 sonra denemelere başladık hemen olmadı ikimizde de sorun olmamasına rağmen 2 yıl olmadı. Doktorlar yaşınız genç sorun yok bekleyin dediler ama biz artık pes edip 4 senemizde ilk denemede tüp bebekle hamileyim 🥰
Sparkle2 Aynurysr33 bende hemen hamile kaldım hiç regl olmadan eşim çok istediği için hiç korunmadık çok şükür dünyalar tatlısı bir kızım var ♥️
Hmdylvc Evliliğimin 8. Ayında isteyerek hamile kaldım, kızım 3.5 yaşında şuan. 2. Hamileligimi de yeni öğrendim daha 4 haftalik. Bu çok supriz oldu şuan düşünmüyorduk. Ama nasip böyleymiş. İnşallah sağlıcakla gelir 🤗
19Merve-nur Evrimnbe biz de 5. Yılımızda benim beş yıl kuralım vardı herkes olmuyor sanıyordu gerçekten . artık yapalım dedik ama öylesine demiştik 11. Haftalığım rabbim nasip etti..
Evrimnbe 19Merve-nur ya bizde öyle 5 bitmek üzereydi 6ya 3 ay vardı hadi bi deneyelim dedik tutarsa tutar nasibimiz ki tuttu bende şuan 13 haftalığım sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza