Daisyy000 2019da evlendim, bikac sene evliliğin tadını çıkarıp gezelim sonra yaparız dedik,cocuk yapmaya karar verince çok şükür hemen nasip oldu 2023te doğum yaptım 🦋
Gamzebz Guzelanne56 ay aynı benim gibi olmuşsun canım benimde kızım erken doğdu sanki düğünden önce yapmışız gibi oldu yani 😂 insan Bi kötü hissediyor bakışları görünce 😂
Gamzebz Evrimnbe benim arkadaşlarım halayda mı karar verdiniz çocuk yapmaya diye çok dalga geçmişlerdi 😀😀
Lara_ Aynurysr33 isteyerek 2 yıl sonra kaldım. İyi ki de bu zamana denk getirmişim, kendimi daha hazır hissediyorum. /)❣️
HBetul Aynurysr33 7 ay sonra artık olsun dedik 2. Ayda tuttu 9 aylık evliydik hamile olduğumu öğrendim .
Gizem-kara2334 Temmuzda evlendim senesinde Eylül’de hamile kaldım ikici kızımı da 15 gün sonra dogurucam 4 sene sonra hamile kaldım ikincisne
deniss2024 Aynurysr33 4 yıldır evliyiz. İlk 2 sene kendimiz istemedik sonrasında 2 sene uğraştık çok şükür şimdi hamileyim 🥰🙏🏻
Kubosh Ben ya nisanda evlendim nisanda hamile kaldım normalde hormonlarimda düzensizlik vardı kendiliginden duzelmis hic ummuyordum bile sürpriz oldu tabi şokda oldum düşünmüyordum bir süre çocuk 😂 tabi suan 16 haftalik bir avakadom var 😂😂😂
gulkilickiyar Aynurysr33 9 ay sonra sürpriz yaptı oğlumuz hemde cocuk olursa planları yaperken hamileymişim haberim yok 😂