ipekkus Aynurysr33 ilk 2 yıl biz istemedik daha erken dedik sonra pandemi oldu kısaca 6 yıl düşünmedik olmuyor mu diye dusunenenlerde oldu umursamadik doğru zamanda geldi 🕊💖🤍👱🏻♀️
Lagertha46 Guzelanne56 doktora göre 2 hafta öndeyim regl tarihini aldığı için bizede öyle diyolar ama biz uzak mesafe ilişkisindeydik 😂
Aslaninannesi_ Lagertha46 ay aynı durum bendede var insanlara açıklama yapamıyorsun 😀 evlendiğim gün hamile kaldım suan 8 haftalık ama regl tarihini alıyor doktora göre 10 hafta 😀😀
Booksandcats Evlendikten 6 ay sonra korunurken hamile kalmışım düşük yaptım malesef bu bebişi de planlayarak isteyerek 2. Yılımızda yaptık 🫶
Evrimnbe Demedo şey oldu mu bir de olduğunu söylediğim halde inanmayanlar oldu hani söylemek istemiyo olabilir falan diye 😂😂😂 şaka gibi milletiz olmasa da söylerim olmuyo diye gocunmazdım ama insanlar çok tuhaf gerçekten
Gamzebz Evrimnbe benim arkadaşlarım halayda mı karar verdiniz çocuk yapmaya diye çok dalga geçmişlerdi 😀😀
Demedo Evrimnbe hani sanki olmuyormuş da olmuş gibi bir sevinç haline giren oldu hahaha açıklamaya çalışmak çok garip artık annelerimize sürekli soruyorlardı bizimkiler de gençler istemiyor şu an gibi açıklama yapıyorlardı😅😅
tiniminianne Guzelanne56 hahhah teyzeminde öyle olmuştu. Dedem küsmüştü 🤣🤣 düğünden 1 hafta sonra adet olacaktı olmadı 1 hafta bekleyip dr a gitti dr 5 haftalık hamilesin demişti. 2 haftalık evli ama 5 haftalık hamile 🤣🤣🤣 birde çocuk 7 aylık doğunca resmen 6 aylık evli ve çocuğu vardı. 🤣🤣
Guzelanne56 tiniminianne yaaa varya ınsanlar bılmıyor anlamıyor o kadar kotu bı durum kı günahsız olmamıza ragmen gunahımız alınıyor😂❤️
tiniminianne Bende 2019 haziranda evlendim, ağustosta hamileydim. Birinci doğumdan sonra ria taktırdım. 2023 ekimde ria yı çıkardım aynı ay ikinciye hamile kaldım 🤭
Aynurysr33 Mervesahinklc1 benim de sizin gibi iyi ki varlar az kaldı o zmn sizin de doğuma. Benim tedirginlik başladı doğum konusunda 🥲