sltn2686 Aynurysr33 isteyerek kalmadım ben yani 2 yıl sonra istedik ,istediğimiz gibide oldu ama düşük yaşadım ,sonra tekrar oldu 🌸
Evrimnbe Aynurysr33 6.senemizde hamile kaldım herkes olmadığını düşünüyordu ama biz istemiyoduk ilk denemede de rabbim nasip etti şükür 🙏🏼
Medinedemrl Düğünnden sonra 2. adet dönemi geçince hamile kalmıştım 7. Hafta da düşük yaptım. Evliliğin 6. Ayında tekrar hamile kaldım 3 gün önce senemiz doldu. 2,5 3 Ay sonra doğum yapacağım inşallah☺️
19Merve-nur Evrimnbe biz de 5. Yılımızda benim beş yıl kuralım vardı herkes olmuyor sanıyordu gerçekten . artık yapalım dedik ama öylesine demiştik 11. Haftalığım rabbim nasip etti..
Aynurysr33 Yazmelegi_ benim de öyle oldu ilk adet tarihinden doktorlar sayıyorlar ya bebeğin kaç aylık olduğunu fln. cevremdekiler bebeğin daha küçük diyorlar kafamı karıştırdı bu durum
RezMom Yazmelegi_ ben deeee 😂 neyse ki kına gecemde regldim yoksa herkes önceden yaptığımızı düşünceklerdi 😂 😂 😂
hermione_granger Aynurysr33 9 ay sonra isteğimle hamile kaldım 29 yaşındaym yaşımın çok geçmesini istemedim.
Meloxaa Aynurysr33 Evlendikten bir sene sonra istedik ,istediğimiz gibide oldu ama boş gebelik yaşadım ,sonrasında oldu 🌸
Meriel Evliliğimizin üçüncü yılında istiyoruz dedik, ikinci evlilik yıl dönümümüzde öğrendik. Üçüncü sezon +1 olduk çok şükür 🥰
Aslaninannesi_ Aynurysr33 Aynı gün hamile kaldım şuan 10.haftadayım 😀eşimle çocukluk arkadaşıyız yaşımızda 31 olduğu için hiç korunmadık olursa zaten istiyorduk ve evlendiğim gün hamile kaldım 😊
Aynurysr33 Aslaninannesi_ bende cevremdekiler doktorun dediği hafta ile alakası olmadığını iki üç hafta bebeğin daha küçük olduğunu söylüyorlar. İlk adet tarihinden doktorlar sayıyor ya onlar da sen o zmn evli değildin diyolar
Aylaa123 Aynurysr33 11 ay sonra 😂30 yaşındayım bana kalsa 2 sene sonra felan isterdim ama ne olduysa oldu güzel oldu 😂
Guzelanne56 Aynurysr33 Evlendm 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ustelık bebegım erken doğdu kendı aılem de dahıl herkes evlılık öncesi sanıyor ama valla evlıyken oldu🤣
Lagertha46 Guzelanne56 doktora göre 2 hafta öndeyim regl tarihini aldığı için bizede öyle diyolar ama biz uzak mesafe ilişkisindeydik 😂
tiniminianne Guzelanne56 hahhah teyzeminde öyle olmuştu. Dedem küsmüştü 🤣🤣 düğünden 1 hafta sonra adet olacaktı olmadı 1 hafta bekleyip dr a gitti dr 5 haftalık hamilesin demişti. 2 haftalık evli ama 5 haftalık hamile 🤣🤣🤣 birde çocuk 7 aylık doğunca resmen 6 aylık evli ve çocuğu vardı. 🤣🤣
Gamzebz Guzelanne56 ay aynı benim gibi olmuşsun canım benimde kızım erken doğdu sanki düğünden önce yapmışız gibi oldu yani 😂 insan Bi kötü hissediyor bakışları görünce 😂
fatima29 Aynurysr33 Ben 3ay sonra hamile kaldım.Bizim herseyimiz çok hızlı oldu.Sevgililigimiz evliliğimiz şimdi çocuk.Sanki 40yaşindaymişiz da atlı kovalıyor gibi arkamızdan biran önce yaptık herşeyi.