Betulerdem21 20+1 olduk biz de bir hafta ondeymis bebiş 24 Aralık verdi doktor tahmini doğum tarihini ☺️
Mlsaa99 Betulerdem21 benimde 20+4 iken 20+1 gozuktu ayni tarihi vermisler dogum olarak ama bu verdikleri tarih normal dogum tarihi sanirsam
fnga Merhabaa 2 Aralık tahmini doğum tarihimiz. 23+5 haftalık erkek bebek bekliyorum. İlk gebeliğim merakla bekliyorum bakalım gerçekten aralıkta mı doğacak 😅
ES_es-Es Ayse_2807 kızımda plasenta öndeydi 20+2 de hissetmeye başlamıştım,su an plasenta ile ilgili bisey dememişlerdi ama 20 den sonra bekliyorum yine hissetmeyi
Uzgnsrt Mlsaa99 benimki ters mi duzmu bişey demedi daha ama sağlam bastırıyor pazartesi gideceğim terste olsa daha çok erken dimi ?
Mlsaa99 Uzgnsrt birisi doktoruna sormus normal oldugunu soylemis bende seker yuklemesine gittigimde sorucam . Ayakta kalinca kasiklarimda cok agirlik hissediyorum
Mlsaa99 Uzgnsrt bende iş yapinca cok canim yaniyor ben yapmaasam kim yapicak psikolojim bozukuyor evi temiz duzenli gormezsem cok yoruyorum galiba kendimi. Ablam yeni doğum yapti ne annem geliyor bana ne ablam yardıma isim cok zor
Yasemin35 Mlsaa99 21.haftaya girdik sezeryan olacagi icin 12.12.2024 yapalim mi dedi doktorum😁kadin benim dusunmedigim seyleri dusunuyor. Bulanti ve kusma devam halsizlik hala var. Ucuncu gebeligim ilk ikisi bu kadar zorlamamisti.
Festinalente Yasemin35 ayy doğum 18 Aralık görünüyor 21+1 oldum benım de 12.12.2024 geçti ya da 06.12.2024 sezeryan olacağı ıcın kaçıncı hafta da alınır bılmem😅
Feyzanurguc Kızlar size bir sorum olacak Benim ilk doğumum çok zordu 19 dikişle çıktım hastaneden 3.750 gr bir kızım oldu acilde denk geldiğim doktordan hiç memnun kalmamıştım bu gebeliğimde hastaneyi değiştirdim tıp fakültesi hastanesine gidiyorum doktorumla konuşurken doğumumun zor olduğunu falan söylemiştim o da 3.500 den fazla olursa kilosu sana boşuna suni çektirmem sezeryana alırım demişti üni hastanelerinde de mi isteğe bağlı sezeryan olabiliyor bilen geri dönüş yapabilirmi yada ilkini normal doğum yapıp ikincisinde bu şekilde sezeryan denen
Mlsaa99 Feyzanurguc annemden duydugum kadariyla soyluyorum ilk dogumda tekrardan normal dogum yaparsan dikisli oldugun yerler tekrar yirtiliyormus sakın normal olma bence yine ayni döngüye girersin. Arkadasim arastirma hastanesinde sezeryan olmustu belki sadece onlar yapiyordur
pims Mlsaa99 geceleri çok hareketliyiz uyutmuyor 🥹başladı şimdiden uykusuz geceler canları sağolsun 😍 bende Alışverişe başladınızmı die sormak istedim Aralık anneleri ben bidahaki aya başlarım diorum bakim
Mlsaa99 pims ay canim ben kiyafetlerini bebek arabasini mama sandalyesi ana kucagini bir sepet besik bir de buyuk karyola tarzi birsey aldim . Bir tek odasina dolabini alicam dogum parasini koyucam kenara onlar kaldi tek ☺️
Ghjj Mlsaa99 bizde 19 haftalığız ikinci gebelik henüz doktora sormadım ne saman doğum diye ama aşırı göğüs uclarım ağrıyor neden acaba
sacmalamakizim Mlsaa99 19+5 olduk bizde cinsiyetimiz kız, tahmini doğum 30 aralık 😄 303 gram 15 cm boyumuz, şuan iyi gidiyor bulantılar geçti şükür, dün ilk defa 4 ay sonra tavuk yiyebildim. 🤣
Mlsaa99 sacmalamakizim benimde gecse bir an once keske bulantilarim hala hap kullaniyorum☺️ benimkinin de boyu 20 cmmis 340 gramdi en son 20.haftada