Mlsaa99 Leyli_gul rabbim hepimize saglikla kucaklarimiza almayi tekrar bu konu başlığının altinda bulusmayi nasip etsin dogurdum diye
tugcehallac 2baby1mom_ ben 21+2 oldum ama doktorum bir tarih vermedi doğum için benim hesabıma göre aralık ortasına denk geliyor ne zaman söyler acaba bana da 🥹
Uzgnsrt Mlsaa99 bende onu sormaya geldim bana da vuruyor bam bam diye vajinamdan 23 haftalık hamileyim bende
Mlsaa99 Uzgnsrt benim cocuk ters suan ayaklari asagiya dogru uzaniyor acaba diyorum kendi kendime tekmeliyor da ondaan mi canim aciyor
Uzgnsrt Mlsaa99 benimki ters mi duzmu bişey demedi daha ama sağlam bastırıyor pazartesi gideceğim terste olsa daha çok erken dimi ?
Mlsaa99 ES_es-Es ayy cok sabirsizlanmissindir simdi sen ben 12.haftada ogrendim erkekler cabuk gosteriyormus kendisini . Senin yerinde olsam catlamistim meraktan sende catlamissindir kesin😁
Mlsaa99 Nazgrr kız oyle dogurmaktan bahsetme erkenden cocuklar duyuyormus annemi memnun ediyim diye erkenden gelenler varmis vaktinde gelsinler bir daha deme oyle
ES_es-Es Ayse_2807 kızımda plasenta öndeydi 20+2 de hissetmeye başlamıştım,su an plasenta ile ilgili bisey dememişlerdi ama 20 den sonra bekliyorum yine hissetmeyi
glycnkrt Mlsaa99 19+1 im. 38 haftayı beklerse 20 Aralık doğum olcak ilki sezeryan olduğu için net tarihim bu. ilk bebeğim kızdı 35 haftada geldi. bakalım oğluşum ne zaman gelecek 🫢
Mlsaa99 glycnkrt ah canım benim ya kıyamam ne kadar zor gecmistir senin icin . Benimde plesantam asagidaymis erken dogumdan bahsediyorlar ondan korkuyorum ondan sordum
glycnkrt Mlsaa99 geçmez mi😪. teyzemin de plesantası aşağıdaydı doktor 20 li haftaları geçince yukarı çıkar demişti. 38+4 de doğurdu. sizinde çıkar inşallah kalbinizi ferah tutun🤲
Mlsaa99 glycnkrt aaa insallah hayatim benimde oyle olur icimi rahatlattin valla allah razi olsun senden