Festinalente Mlsaa99 bende 21+1 dogum 18 Aralık görülüyor ama sezeryan olacagı için erken olanılır tabi😅
Festinalente Yasemin35 ayy doğum 18 Aralık görünüyor 21+1 oldum benım de 12.12.2024 geçti ya da 06.12.2024 sezeryan olacağı ıcın kaçıncı hafta da alınır bılmem😅
Mlsaa99 Feyzanurguc annemden duydugum kadariyla soyluyorum ilk dogumda tekrardan normal dogum yaparsan dikisli oldugun yerler tekrar yirtiliyormus sakın normal olma bence yine ayni döngüye girersin. Arkadasim arastirma hastanesinde sezeryan olmustu belki sadece onlar yapiyordur
Feyzanurguc Mlsaa99 bende ondan korkuyorum enfeksiyonsuz olmama rağmen dikişlerimin tamamen iyileşmesi 62 günü buldu evet normal doğumda ayağa hemen kalkmıştım ama o dikişlerin acısını ben biliyorum tekrar o kadar kesilip dikilmektense sezeryan olurum
Mlsaa99 pims ay canim ben kiyafetlerini bebek arabasini mama sandalyesi ana kucagini bir sepet besik bir de buyuk karyola tarzi birsey aldim . Bir tek odasina dolabini alicam dogum parasini koyucam kenara onlar kaldi tek ☺️
Mlsaa99 Feyzanurguc bende suan korktum sen oyle anlatinca boydan boya yirtilmissin resmen sezeryan olup kurtulmak daaha mantikli geldi
Festinalente NurZenkin bu yarın 40 haftaya göre mi hesaplanıyor mesela sezeryan olcak nasıl oluyor acaba
NurZenkin Festinalente otomatik olarak hesaplanıyor ultrasonda sezeryanda 38 . Haftayı daha uyumlu görüyor doktorlar.37 hafta gibi gün veriyorlar o gün yatisin yapılıyor.Genelde bebek karar veriyor doğum türüne
Hasibe-- Ayrıntılı ulturasyonlariniz nerde yaptırdınız İstanbul avrupada olanlar alışverişe başladınız mı
SALEM Merhaba 21. Haftaya giril yaptık biz de 🌸 birkaç gündür karın ağrısı pluyor hareket ettiğimde hassasiyet gibi hatta normal m arkadaşlar ilk gebeliğim
NurZenkin SALEM gaz sıkışması ve kabızlıktan kaynaklı olabilir.O şikayetle doktora gittim böyle dediler.