Kakuleliii Avukatım ben de. Çalışırken ay ben evde oturamam diyordum. Şimdi çalışmıyorum, halimden çok memnunum 😅
Bbuusra Kakuleliii Bir süre sonra sıkıyor 😂Başta bende öyleydim ama tabi çocuk olunca da insan bırakıp çalışmak istemiyor o da var.
ilknur_dmrl1 nur-can621 öğretmenimm ne zamandır severek sahiplendiğim çocuklarımın yerine şimdi kendi çocuğumu seveceğim 🥹 maalesef çalışmayacağım bu dönem 😻
esrablkbs Cudana bölüm mezuniyeti olarak aynıyız fakat ben çocuk esirgeme kurumunda bakıcı annelik yapıyorum mesleğimi seviyorum ama maddi yönden tatmin etmiyor
Sunshine__ esrablkbs Bakıcı annelik nasıl oluyor peki ilk defa duyuyorum çünkü ama sizin adınıza çok sevindim böyle insanların olduğunu bilmek çok güzel onlara bakıcı anne olmak güzel bir histir diye düşünüyorum
Cudana esrablkbs bizimki de pek tatmin etmiyor maalesef dümdüz bir ev bile alamıyoruz iki maaşla, o kadar uğraştık atanmak için
Mrvmrvmlh nur-can621 bende zerre kadar sevmiyorum mesleğimi aşırı stresli bi sektör göründüğü gibi değil kesinlikle
Surprizbebek1 nur-can621 Aa meslektaşız ☺️ ben de ücretsiz izindeyim, sonrasında devam Allah’ın izniyle 😌
Elif_duman Bende hemşireyim fakat işi bırakıp organizatör olma kararı verdim 2 yıldır organizasyon ile uğraşıyorum 🥰
Nes7616 Pilates ğitmeni- diyaliz teknikeri - Haccame 🤣🤣 10 yıldır pilates işindeyim diyalizde hiç çalışmadım hacamat hep hayatımın içinde :)
nur-can621 Mrvmrvmlh Eşim Vakıfbank’ta çalışıyor önceden itibarı olan meslekti şimdi kıymetsiz ve maddi karşılığı tam verilmiyor maalesef Allah yardım etsin
HmerveK AnneAdayi27_ keşke ben de sıkıntıdan patlasam. 37. Haftaya kadar çalışacağım. Son gün 29.08. İş günü olarak 14 gün kaldı. Geri saymaya başladım.