nur-can621 Mrvmrvmlh Eşim Vakıfbank’ta çalışıyor önceden itibarı olan meslekti şimdi kıymetsiz ve maddi karşılığı tam verilmiyor maalesef Allah yardım etsin
Cosimaniehaus Lavin___ hocam benim olduğum ilkokul kalabalık yani bir de ilçenin en iyi ilkokulu ama benim karakterime uygun değil pek sanırım. Evrak işi veliyle muhatap olma falan yok o yönlerden rahat. Ama ben sevemedim pek:) Lisede en azından iletişim kurabiliyoruz gençlerle ama ilkokul çocuguna laf anlatmak çok zor kalabalık olunca:))
Cosimaniehaus Lavin___ bir de mesela lisede sessiz durunca sınıf susuyor. Ama ilkokulda bogazı patlıyor insanın 😅
Sergul1425 nur-can621 8 yıl hukuk bürosunda çalıştım bnde çocuk olunca bıraktım tekrar dönmemi istediler ama bn çocuğu bırakıp dönmek istemedim ev hanımlığı daha cazip geldi😀
Aybarssmom_ Turizmciyim ✨ hamileliğimin 3.ayında uzağa taşınmak zorunda kaldığımız için bırakmak zorunda kaldım ama oğluş 3 yaşına girdikten sonra sektöre dönmek istiyorum 🙏🏻
Fundaaaaa somaysee deri ve Zühre hastalıkları olarak geçiyor canım dermatoloji yada dermatolog demek kolay geliyor uzun uzun yazmaktansa 😁🙊
EbruAysen23 birkimseee iki yıl okudum evet atanma sorun oluyor devlete çalışmadım hiç ama özel sektörde çalıştım
HeMSiReM @“nur-can621” Hemşireyim. Mesleğimde çalıştığımın karşılığını malesef alamıyorum ama insanlara yardımcı olmayı seviyorum.
somaysee Fundaaaaa hayır dermatolojiyi gayet iyi biliyorum onu sormuyorum uzman doktorsunuz yani onu soruyorum çünkü dermatoloji diye üniversitede bir bölüm yok tıp okuduktan sonra uzmanlık olan dermatoloji var onu mu diyorsunuz
blackberry118 Cosimaniehaus aslında ortaokul ve lisedeki sınav yükü yok diye gözü ilkokullara dikmistim ikinci çocuğu beklerken. Ses çok dimi :)
Cosimaniehaus blackberry118 evet bak yeni sistemde 4 beceri ölçüldüğü için çok zor oluyor diyorlar. İlkokul kaos tam:) ben ilkokuldan o kadar uzak kalmışım ki ilk hafta bu ne kaos dedim:)) ilkokul aslında 20-25 kişilik sınıflar olsa rahat. Ama kalabalık oldu mu bir de okul öncesi eğitimi almamış çocuklar falan varsa zor. Ben bu sene 2. Sınıfların dersine girdim bazı sınıflarda çok zorlandım. Sınıf öğretmeni disiplin oluşturmamışsa iyice zor.
Smileylaylom nur-can621 bende turizm mezunuyum aşçılık yapmıştım sonrasında resepsiyonist olarak devam ettim. Evlenince turizmi bıraktım bir fabrikada idari işler sorumlusu olarak çalışıyorum
merveslife nur-can621 Uzun yıllar telekominikasyon sektöründe backoffice yöneticiliği yaptım, son 2 yıldır eşimin perde mağazasını işletiyorduk. Artık doğuma 2,5 ay kala evde dinleniyorum:) uzun bir süre çalışamam ama çalışmayı seviyorum.
cerend2024 nur-can621 Bir üniversitede İngilizce alanında öğretim görevlisiyim aynı zamanda koordinatörüm. İş yoğunluğundan dolayı 32.haftada izne ayrıldım ama mesleğimi seviyorum