NHYavuz Tasya eveeettt bu sabah duydukk 😍 sata gore 7+0 dık , ultrasona gore de 7+0 çıktık rahatlıkla karın ultrasonunda duyduk canım
BetulSahin5444 dogakartal Aynı gün hamile kalmışız ya 🤭Biz prezervatifle korunuyorduk o gecede şansımıza evde yoktu eşim geri çekilirken biraz kaçırmış olabilirim dedi bende hiç ihtimal vermedim tek seferde hamile kalacağıma Kalmışım ama günüm geçti test yaptım Üç numara yerini almış çoktan o günü beklermis gibi 🤭 Sağlıkla gelsinler
dogakartal BetulSahin5444 rabbimin işi canım onun yaşayacağı yiyeceği ekmeği varmış derler sağlıkla gelsinler inşalalh 🌸
BetulSahin5444 dogakartal Gerçekten öyle ben bu sefer tüpleri bağlamayı düşünüyorum dördüncü sezeryani bünyem kaldirmaz
dogakartal @Tasya canım bugün doktorda gittim ben bebeği çok minnak gördük yolksacı da gördük karından baktı haftaya kalp atışı için gel dedi 10 gün sonra gideceğim. ☺️☺️☺️😍
Tasya dogakartal bende bugün tekrardan çalıştığım hastanede baktırdım yolk saçı gördük ancak bebek henüz görünmedi dedi karından baktığından
Edanur60 @“dogakartal” 6+0 bugün bende gittim ama devlet hastanesine ne bebeği nede kalp atışını duymadık kese boyutu 10.4 mm olmuştu doktor haftayla uyumlu dedi ama cumartesi özele gidicem bebeği görüp kalt atışını duyabilirmiyix acaba
dogakartal Edanur60 9.17 mm çıktı canm kesem biz yolksacı gördük bebeğide gördü ama çok minik dedi ben yolksacı gördüm ama ekranda doktor çok küçük dedi boş olmasından korkuyordum bende 2 ay önce boş gebelik geçirdim de çok şükür bunda gördük. Cumartesi günü net duyarsın canm özel hastene her zaman ekranı daha iyi oluyor
dogakartal Edanur60 görmeme sebebin ekrandan kaynaklarıdır ki devlet hastaneleri pek özenmiyor açıkçası
199938 Sizin adet ağrısı gibi ağrınız oluyor mu benim arada hafiften oluyor ona da normal değil defi doktor