Edanur60 dogakartal bende kız hissediyorum ve yedi sülalem de kız hissediyor ve kız istiyorlar ama tek kız kardeşim erkek diyor 😂😂 bakalım inşallah erkenden gösterir ama ben parti yapmayı planlıyorum yine biraz geç öğrenicem 😂😂😂
Tuqu Ben şuan 4+5im, 3 gün sonra keseyi görmeye gidicez. Yolk sac olursa bebek de var demekmisir bu? Boş olabilir mi yoksa yine de aklıma takılıyor da
Tasya Tuqu 3 gün sonra yolk sac daha görünmeyebilir erken diye ama göründüğü zaman boş gebelik olmadığı anlamına geliyor
Tasya dogakartal ben sabırsız bir insan olaraktan sürprizle hiç uğraşamam direk öğrenip geçecem sonucu 😀
Zeynep9120 dogakartal bana kızda diyolar erkekte bakalm yuzuk testı erkek diyo bende nedense suan erkek hissediyorm cıkacakmı😂
Zeynep9120 dogakartal amin canım belki size garip gelebilir ama hissettiğim bagırsak hareketi değilde bebekmiş bugun ultrasonla doktor doğruladı :) tam o anda hareket ediyodu suan msela hssediyorm hocam dedm bakıcam dedi bi baktı gercekten hareket ediyodu ikinci ucuncu gebelklerde cok erken hssediliyor garip degıl doğruymus hssettigin dedi :)
dogakartal Zeynep9120 yaaa ne güzel ya ultrason resim verdi mi birde sen tam kaç haftalıktın cinsiyet tahmini yapmadı mı
Zeynep9120 dogakartal yok bu kontroldu zaten hzlıca baktı 11+4 uz bugun canım ultrason gorntumu cekmedm bu sefer ayakları kolları oynuyodu miniğimin😍 30 unda ikili testte artk bakarlar cinsiyete flan detaylıca
Ays12345 Beta 137 dün yarın randevu aldım öğleden sonra vardı ultrason bakar mı be öğleden sonra kan alır mı
Nazli1334 Ays12345 ultrason bakabilir ama Cnm gorunmese de üzülme yarın yine beta ister artışını görmek için