Zeynep9120 dogakartal benm kızımda ikili testte erkek dedi ama alışveris yapma daha erken dedi bende unisex kıyafetler almstm iyiki öyle yapmısım 16.haftada %100 kız dedi
Ozge16_ dogakartal Biz 4 buçuk haftalıkken öğrenip dr gitmiştik ve vajinal ultrasonla keseyi gördü ve içi dolu dedi
Zeynep9120 dogakartal erkek kesn derse pipi resmni cekiyo msela bzde o yoktu tam gorntu vermemişti ozaman doktor eminim derse inanın tabi :)
Mcz03 dogakartal kürtaj olabilirim bu hafta nasıl zormu bilgilendirirseniz sevinirim 8. Haftam bitti kalp atışı yok dedi
dogakartal Mcz03 ben genel anestezi oldum canım hiç bişey hissetmedim uyuttular gözümü açtım odadaydım çok rahattı ağrımda hiç olmadı
dogakartal Zeynep9120 ayy geldim bende şimdi ikili test için şuan ense kalınlığı ve burun kemiği önemli benm için ama bunun yanında umudum olmamakla birlikte cinsiyeti inş söyler 😃
Edanur60 dogakartal benimde şuan gitmem lazım dı iptal etmişler doktor izine çıkmış öğleden sonra devlete gidicem bakalım yapıcaklar mı
dogakartal Edanur60 ahahah 😂 bizim tahminler fos çıktı ama benm doktorum demedi bişey bem gördüğüme gör e yorumladım
Zeynep9120 dogakartal ay hadi gzun aydın canımm sevndm sonucta güzel gelir insallah darısı basıma :) kız mııı hadi bakalm 😍😍🤲🌸
Edanur60 dogakartal onlarda sorun yok dedi bende de ama aspirin başlamam lazım dedi ama benim kanımda sorun olduğu için başlayamadı kafama o takıldı biraz
Edanur60 dogakartal aynen benimde doktor demedi ama benim gördüğüm eğer çıkıntı eğer doğruysa erkek 😂😂 crl kaç dedi sizin
Nazli1334 Ays12345 ultrason bakabilir ama Cnm gorunmese de üzülme yarın yine beta ister artışını görmek için
Zeynep9120 dogakartal erken daha ama erkek olsa gösterdyse kesn gozukurdu 😅 gizlediyse bilemem ilerleyen haftalarda telrar bakarlar kendi doktorunzmu baktı herseye benmki aynı klinikte radyologa yönlendirdi