Edanur60 dogakartal bende pazartesi ikili test yaptırıcam 12+0 oluyoruz yazalım sonuçları 🙃🫶inşallah güzel sonuçlar alırız canım
dogakartal Edanur60 tamam canım aç mı tok mu veriyoruz kanı bilginiz varmı ☺️ o gün hemen çıkar mı acaba özel hasteneye gidiyorum
Zeynep9120 dogakartal benmde gecen ½ gun öndeydi bugun tam gnunde cıktı ölcümlerden de oluyor canım braz daha büyüsn tam belli olur önde olduğu diğer gebeliğimden tecrübe :) bende 30 unda yaptırıcam nasipse ikili testi 🤲🥲
dogakartal Zeynep9120 doktorum ölçmesiyle de alakalı bi iki gün çok önemli değil ☺️ hadi bakalım @Tasya @Edanur60 @Zeynep9120 kızlar 4 ümüzde aynı günüz resmen cinsiyetler ne olacak acaba Tahminlerimi söyleyim tasya erkek Zeynep erkek edanur kız 🤫🌸 bakalım kaçı doğru çıkacak 😂
Zeynep9120 dogakartal benm karnım dahada cıkık bldiğinz ⅚ aylk var gibi ikinci gebelgm ondanmı acaba:)
Tasya dogakartal benimde aynı öyle sabah bişey yok en çok akşam uyumaya giderken karnım baya çıkmış oluyor sabah düzeliyor biraz 😀
Edanur60 dogakartal bende özelde yaptırıcam ama hiç bilgim yok arkadaşlarım 1 gün sonra yada aynı gün çıkıyor dedi devlette 3 4 gün sonra çıkıyormuş
Tasya dogakartal banada kız diyen olmadı hiç kendim de erkek hissediyorum zaten 😀 kız çıkarsa baya şaşırırım
Tasya dogakartal ben genetik test verdim zaten ordan cinsiyet belli olacak cuma yada cumartesi çıkar sonuç büyük ihtimalle 😊
Edanur60 dogakartal bende kız hissediyorum ve yedi sülalem de kız hissediyor ve kız istiyorlar ama tek kız kardeşim erkek diyor 😂😂 bakalım inşallah erkenden gösterir ama ben parti yapmayı planlıyorum yine biraz geç öğrenicem 😂😂😂
Zeynep9120 dogakartal bana kızda diyolar erkekte bakalm yuzuk testı erkek diyo bende nedense suan erkek hissediyorm cıkacakmı😂
dogakartal Iraz bana daha bir kişi bile kıza benziyor demedi herkes erkek diyor kız çıkarsa şaşırırım 😁
Tasya dogakartal fetal dna yaptıracağım için doktorum gerek yok dedi ama yinede yaptırayım diyorum bu hafta