Edanur60 Tasya 11+0 dün oldu canım ama lekelenmem hiç olmadı doktor ultrasonda görmüştü kanama alanını 2 hafta önce ama dün doktor kanama alanı falan görünmüyor gayet iyi dedi 🙃
Tasya Edanur60 çok sevindim canım bende cuma gidicem inşallah benimde kanama alanı gitmiştir progestan kullanıyorum bende. Bugün hafif sancılarım var alt karında heralde büyüme sancısı diyorlar
Edanur60 dogakartal teşekkür ederim canım evet o kadar tatlıydı ki doktor diyor bu şimdiden böyleyse çok işin var dedi 😍😍🥹🫶
Edanur60 Tasya teşekkür ederim canım inşallah geçmiştir içini ferah tut ağrı evet bende de oluyor bazen korkuyorum hemen uzanıyorum büyümeden dolayı dedi doktor 🫶🙃
Edanur60 Tasya ben hiç progestana kullanmadım kanama alanı var ama küçük dedi ilaç falan yazmadı canım
dogakartal Tasya yaaa erkek mi dedi 😍😍 yavrum ben en son 10+5 de gittim ölçüm yaptı doktor 11 haftalık çıkmıştı ama cinsiyetine hiç bakmadık
dogakartal Tasya ama daha küçük değişedeblir ☺️ bende pazartesi ikili test için gideceğim ☺️ bakalım bana tahmin edecek mi
dogakartal Zeynep9120 bu pazartesi giricem canım benim 11+6 da yani☺️ ultrason ölçümlerimzde 2 gün önde çıkıyor bebek
Tasya dogakartal maşallah canım benim de çok az giydiğim kıyafete göre değişiyor çok yemek yemişim gibi görünüyor 😀
Zeynep9120 dogakartal benm karnım dahada cıkık bldiğinz ⅚ aylk var gibi ikinci gebelgm ondanmı acaba:)
Edanur60 dogakartal bende pazartesi ikili test yaptırıcam 12+0 oluyoruz yazalım sonuçları 🙃🫶inşallah güzel sonuçlar alırız canım
Zeynep9120 dogakartal benmde gecen ½ gun öndeydi bugun tam gnunde cıktı ölcümlerden de oluyor canım braz daha büyüsn tam belli olur önde olduğu diğer gebeliğimden tecrübe :) bende 30 unda yaptırıcam nasipse ikili testi 🤲🥲