Tasya dogakartal ben normalde bugün 9+6 yım ama bebek benim hep 3 gün geriden geliyor 9+3 tü boyu da 26 mm. Senin en son bebek boyu kaçtı
dogakartal Tasya bugün gitik canm muayeneye hersey yolunda çok şükür ellerini hareket ettirdi oynadı gördük hep 😍
Edanur60 dogakartal ayyy bende bugün gittim acile biraz sakarım da düştüm ultrasonda gördüm ellerini ve ayaklarını oynatıyordu o kadar güzel bişey ki tüm ağrımı acımı unutturdu o görüntü 🥹🥹❤️🫶
Mejsa dogakartal bu ultrason normal karından bakılarak mı çekildi henüz kontrole gitmedim adet hesabına göre ben de 5+4te hastaneye gitmiş olacağım o yüzden soruyorum :)
dogakartal Edanur60 aaa geçmiş olsun canım dikkat et ☺️. Evet hareketleri başlamış ama biz hissedemiyoruz sadece :( incir olmuşuz bugün 11. Hafta 😋
Edanur60 Tasya 11+0 dün oldu canım ama lekelenmem hiç olmadı doktor ultrasonda görmüştü kanama alanını 2 hafta önce ama dün doktor kanama alanı falan görünmüyor gayet iyi dedi 🙃
Edanur60 dogakartal teşekkür ederim canım evet o kadar tatlıydı ki doktor diyor bu şimdiden böyleyse çok işin var dedi 😍😍🥹🫶