Esrafi56 dogakartal Ben de sizinle aynı haftadayım Kese çok Güzel gelişmiş bebeği haftaya göreceğiz dedi ben de endişelendim biraz o yüzden sordum
esranur7234 dogakartal 5+2 adetimden önc bile vardı aha kesin hamileyim dedim adetimden geçti kan verdim pozitif 😂😆
dogakartal Esrafi56 canm ana sayfada sol üstte 3 çizgi var ona bas resim yükle var orda yükle fotoğrafı çıkan linki direk buraya kopyala ☺️
Tasya dogakartal aa benimde aynı 2 Temmuz son adet ilişki de 18 Temmuz 😊 kesenizi tam olarak ne zaman gördünüz yani ultrason ne Zamana ait
dogakartal Tasya aaaaa yok artık aynı 😂😂 2 Temmuz son adet ben ovulasyonla takip ettim 17 de yumurtlama 18 de çatlama oldu 18 de ilişki oldu 🤭🌸 keseyi gördünüz mü
Liddle_mom Tasya ben 7.haftadayim son adet gunum 4 agustostu iliski tarihi 19 u eylul 17 gibi gittim goktora kese gorunuyordu
Tasya dogakartal benimde öyle ovülasyon ile takip ettim 17 yumurtlama 18 çatlama 😊 evet resim atıyorum şimdi
Tasya dogakartal bende perşembe gördüm keseyi ama boyutu bana küçük geldi doktor haftanla uyumlu dedi yinede içim rahat etmedi ya
Azraa33 dogakartal vajinalmı göründü kese 5+6 benimki 26 eylül som adet tarihim karından görünmedi cuma vajinal bakılacak daha çok küçük dedi doktor ve bi kanama alanı var
dogakartal Tasya 5.56 mm senın kesende camlar hemen hemen aynı banada uyumlu dedi doktorum birebir aynı gidiyoruz🥹 beneğe dair bişe göründü mü
betulvemaya_ Tasya merhaba cinsiyeti öğrendiniz mi çatlama günü ilişki olduysa bende de öyle oldu çünkü
yagmurcoskun Tasya haftanla uyumlu olmadığında ne gibi sorun yaşanabilir bizim de iki günlük bir fark var ancak 6’dan sonra sorun olabilir diyorlar