drnkra2025 dogakartal adetime göre bugün tam 6 haftalık aslında ama 4 gün geride şuan geç döllenmede olabilir hiç bilmiyorum 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz inşallah 🙏🏻 sağlıkla gelsinler ❤️
Esrafi56 dogakartal Ben de sizinle aynı haftadayım Kese çok Güzel gelişmiş bebeği haftaya göreceğiz dedi ben de endişelendim biraz o yüzden sordum
esranur7234 dogakartal 5+2 adetimden önc bile vardı aha kesin hamileyim dedim adetimden geçti kan verdim pozitif 😂😆
dogakartal Esrafi56 canm ana sayfada sol üstte 3 çizgi var ona bas resim yükle var orda yükle fotoğrafı çıkan linki direk buraya kopyala ☺️
Tasya dogakartal aa benimde aynı 2 Temmuz son adet ilişki de 18 Temmuz 😊 kesenizi tam olarak ne zaman gördünüz yani ultrason ne Zamana ait
dogakartal Tasya aaaaa yok artık aynı 😂😂 2 Temmuz son adet ben ovulasyonla takip ettim 17 de yumurtlama 18 de çatlama oldu 18 de ilişki oldu 🤭🌸 keseyi gördünüz mü
Liddle_mom Tasya ben 7.haftadayim son adet gunum 4 agustostu iliski tarihi 19 u eylul 17 gibi gittim goktora kese gorunuyordu
Tasya dogakartal benimde öyle ovülasyon ile takip ettim 17 yumurtlama 18 çatlama 😊 evet resim atıyorum şimdi