dogakartal Tasya sabahları mide bulantım var benimde ama bunların olması iyi birşey belirtisiz gebelik nadiren olur boşsver herseyını iliklerimizi kadar hissedelim 🫶
yadeee Kızlar ben vajinal muayenede çok kasılıyorum o yüzden canım acıyor hep sıkıntı yaşadım , ama yazdıklarınıza baktım da vajinalde daha mı erken görünüyor bebek veya kalp atışı duyuluyor?
Supperrmom yadeee benim gibi biri daha çıktı😂 Vajinal muayene diyince inanılmaz tırsıyorum arkama bakmadan kaçasım geliyor
dogakartal yadeee alttaki resim 7+3 yani bugün aldığım ultrason resmi üsteki ikili ultrason ise dün aldığım ben dün ve bugün farklı doktorla gittim o yüzden ayrı ayrı 1 er gün arayla aldığım kağıtlar. Ama bugün 7+3 ün 7+1 çıktı dün 6+5 ölçtü diğer doktor hafta küçük olduğu için böyle farklılıklar olıyor bebek büyünce haftasını tamamlar denk gelir dedi
Umaysrky Supperrmom ayni sorun bendede var ama karindanda kese var bebek gozukmuyo siz direk karindan gozdunuzmu
dogakartal Tasya evet canım sadece sabah değil açken hep bulanıyor ama sabaları daha ağır geçiyor. Sürekli acıkıyorum birde yiyecek bişey bulamayınca elim ayağım dökülüyor resmen
dogakartal Tasya göğüslerim hassas canım gün içinde sabah ilk kalktığımda daha da hassas oluyor. Kasık ağrım yok ama yanlış poziyonda hapşırınca acayip bi kasık ağrım oluyor. Birde bazen yatınca sırt üste böyle karnımda bi dolgunluk olduğunu bazen hissediyorum ☺️
Tasya dogakartal canım benimde göğüs hassasiyeti kasık ağrısı devam ediyor ama 2 gündür bulantım geçti o yüzden bi korku girdi içime
Hasret18ayaz Cuma günü gidicem kese görmeye 5+2 oluyorum önceki gebelifim kürtajla sonlandı maalesef umarım sağlıkla kavusurum bebeğime
Tasya dogakartal 9 Temmuz a randevu verdi ama bugün kendi çalıştığım hastanede muayene olup ultrasonla baktırmayı düşünüyorum içim rahat etmeyecek yoksa
Tasya dogakartal ay çok şükür bir sıkıntı yok gümbür gümbür atıyor kalbi 😊 normalde 8+0 bugün ama bebek 7+5 uyumlu 1.31 cm boyu da 😊