dogakartal Tasya canım ben dün gittim doktora kalp atışını duyduk ama bi tık zayıftı doktor haftaya gel dedi gümbür gümbür duymak isteriz dedi. Bugün de başka doktora gittim kontrol hakkım varken gideyim dedim 7+3 üm normalde 7+1 çıktı ölçümde olablir bunlsr dedi doktor ama bugünkü kalp atışı çok daha iyiydi fotoları atıyorum dünkü ve bugünkünün
dogakartal Tasya geçen hafta dinletmedi daha cok küçük olduğu için ekranda pıt pıt attığını gösterdi sadece dün gittim bi tık zayıf dedi haftaya gel gümbür gümbür duymak isteriz dedi tmm dedim kafam takıldı dün bi kontrol hakkım varken gideyim dedim diğer doktoruma ona gittim çok net ve düzenli duyduk çok şükür ☺️
Tasya dogakartal ben en son geçen hafta dinledim adete göre 6+4 tüm ama bebek 6+1 çıktı normal dedi doktorum. Bir sonraki randevuyu 3 hafta sonrasına verdi Beklemedeyim ancak bende merak ediyorum ne durumda olduğunu 😊
Tasya dogakartal benim büyümüştür en son 1 hafta önceki halini biliyorum bidhaa gitmedim 😀 ama çok merak ediyorum korkuyorum hep bi panik halindeyim
dogakartal Tasya en sevmediğim haftalardayım biraz karnım büyüse ve bebeğin hareketlerini hissetsem hiç gitmem doktora ama bişey belli olmadığından hep aklımda 😊
Tasya dogakartal sabredip beklememiz gerekiyor canım başka yapacak bişey yok maalesef zaman da geçmiyor
dogakartal Tasya sabahları mide bulantım var benimde ama bunların olması iyi birşey belirtisiz gebelik nadiren olur boşsver herseyını iliklerimizi kadar hissedelim 🫶
dogakartal yadeee alttaki resim 7+3 yani bugün aldığım ultrason resmi üsteki ikili ultrason ise dün aldığım ben dün ve bugün farklı doktorla gittim o yüzden ayrı ayrı 1 er gün arayla aldığım kağıtlar. Ama bugün 7+3 ün 7+1 çıktı dün 6+5 ölçtü diğer doktor hafta küçük olduğu için böyle farklılıklar olıyor bebek büyünce haftasını tamamlar denk gelir dedi
yadeee Kızlar ben vajinal muayenede çok kasılıyorum o yüzden canım acıyor hep sıkıntı yaşadım , ama yazdıklarınıza baktım da vajinalde daha mı erken görünüyor bebek veya kalp atışı duyuluyor?
Supperrmom yadeee benim gibi biri daha çıktı😂 Vajinal muayene diyince inanılmaz tırsıyorum arkama bakmadan kaçasım geliyor