Missgod Elifsvr07 benim ölçümlerinden boyundan kilosundan öyle dedi ama normalde olur 1 hafta önde olması dedi
kardelengurler7 cLearQueen her bebek farklıdır ya doktorunuz normal dediyse normaldir Bizim hanımefendi tombik olucak sanırım biraz
kardelengurler7 Tgcerkn yiaaa ben hiç ödem toplamadim daha +5 kilo aldım şimdiye kadar ama her hamilelik farklı oluyor sanırım bebiş gelince gider tüm ödem ve şişkinlikler
132025 kardelengurler7 sizinkinin önden gitmemesi mümkün değil bende bugün gittim 30+4 1600 gr kağıttada günüyle uyumlu olduğu yazıyo sizinkinin maşallahı var 🙂
kardelengurler7 132025 doktorum normal dedi bir sıkıntı görmedi önde falanda demedi ama tombik bir bebek olucak galiba
ssibelata Biz de dün gittik 30 haftalığız 1750 gr dedi doktorumuz 😇 normal dedi ama bakalım sağlıklı olsun da 🥰 kontrollerimiz 2 haftaya düştü bizim de. İki hafta sonra çağırdı
kardelengurler7 Missgod yiaaa anladım aman önde olsun bisiy olmaz sağlık açısından sıkıntı yoksa pekte önemli değil
Fhsgshhhn kardelengurler7 bende öyle biliyorum 9 temmuzda doktora gittim doktor o zaman 7. Aya girmişsin dedi tam bir ay oldu işte 7 ay bitmiş olması lazım kafam çok karıştı
kardelengurler7 Malajin17 yiaaa bebişin kilosu iyi bence bende 1.500 falan bekliyodum doktor 2.100 deyince bir şoka uğramadım değil tombik kızım benim diye seviyorum şimdi
Malajin17 kardelengurler7 maşallah de canım ♥️ ultrason çok yanıltıyor açıkçası ben 1 ay diş olayıyla uğraştığım için kilo alimim durdu diş çektirdim falan derken bence bu bile iyi benim icin
kardelengurler7 MerveA7 doktordan doktora bebekten bebeğe fark ediyor demek ki sağlıkla olsun bebişler iyi olsun da