kardelengurler7 MerveA7 doktordan doktora bebekten bebeğe fark ediyor demek ki sağlıkla olsun bebişler iyi olsun da
Malajin17 kardelengurler7 maşallah de canım ♥️ ultrason çok yanıltıyor açıkçası ben 1 ay diş olayıyla uğraştığım için kilo alimim durdu diş çektirdim falan derken bence bu bile iyi benim icin
Fhsgshhhn kardelengurler7 bende öyle biliyorum 9 temmuzda doktora gittim doktor o zaman 7. Aya girmişsin dedi tam bir ay oldu işte 7 ay bitmiş olması lazım kafam çok karıştı
kardelengurler7 Fhsgshhhn doktorlar genelde hafta olarak söyledikleri için aya takılmıyorum ben pek açıkçası
Missprincess cLearQueen hayır sizinki normal. Bende 32+0 da 2107 gram çıktı ve doktor 2 hafta önden dedi. Bence hanımefendinin önden gidiyor sizinki gayet normal. Ben 29. Haftada 1870 gramdım gene önden demişti. Moralinizi bozmayın
drn5410 kardelengurler7 28+5le arkandan geliyorum da biz anca 1080 gr dik 27de 30a 2 kg olur muyuz sanmam 😅
drn5410 kardelengurler7 maşallah evet baya öyle olacak 😃 benim ilki de 3 kg doğmuştu bu da 3 kg doğsa yeter fazlasında gözüm yok😃