kardelengurler7 Bugün kontrolümüz vardı suyum falan gayet iyiymiş bebişde 2.100gr olmuş doktorum normal dedi sizde durumlar ne bebişler kaç kg hamilelik nasıl gidiyorr?
nazel123 kardelengurler7 masallah canım ilerde mi bir hafta bende 31.haftada gitcem bakalım son durum ne 🥰
kardelengurler7 nazel123 başlarda bir hafta önde gidiyordu sonra haftasını yakaladı doktorum kilosu normal dedi aaaa ne güzel git bakalım ne diyecek doktor 2 hafta sonra gel dedi banaaa kontrol sıklığı ayda 2 olucak sanırım artık
nazel123 kardelengurler7 hadi bakalım sağlıklıca kucağımıza alalım insallah 😍 30dan sonra mı iki haftaya düşüyordu ya ben unuttum valla kızımda nasıl gittiğini😂
cLearQueen kardelengurler7 masallaaahh ben dün gittim 29+5 kilosu 1650 cıktı. Benimki mi düşük acaba doktor nornal demisti aslinda bilemedim şimdi
kardelengurler7 cLearQueen her bebek farklıdır ya doktorunuz normal dediyse normaldir Bizim hanımefendi tombik olucak sanırım biraz
Missprincess cLearQueen hayır sizinki normal. Bende 32+0 da 2107 gram çıktı ve doktor 2 hafta önden dedi. Bence hanımefendinin önden gidiyor sizinki gayet normal. Ben 29. Haftada 1870 gramdım gene önden demişti. Moralinizi bozmayın
merimiri kardelengurler7 32 +3 dü sanırım 2100 kiloydu benim doktorum ona rağmen önde dedi cnm 1-2 gün de değil 1 hafta önde dedi 🤷🏻♀️ senin ki normal mi dedi ?
Tgcerkn kardelengurler7 30+6 olduk bizdee. 2 gün önce 1800 gramdı. 1 hafta önden gidiyoruz. :))Ödemler şişlikler hariç çok iyi her şey yolunda.
kardelengurler7 Tgcerkn yiaaa ben hiç ödem toplamadim daha +5 kilo aldım şimdiye kadar ama her hamilelik farklı oluyor sanırım bebiş gelince gider tüm ödem ve şişkinlikler
50_68 kardelengurler7 maşallah bizde31+3olduk haftaya kontrolümüz var merakla bekliyorum bebiş nasıl kaç kilo oldu diye 🥰
Missgod Maşallah bizde bgn 28+5 dik kontrole gittk kilosu 1368 gr boyu 39 cm normal bir hafta ilerde dedi doktorumuz ama hersey normal dedi şükür 🙏
kardelengurler7 Missgod yiaaa anladım aman önde olsun bisiy olmaz sağlık açısından sıkıntı yoksa pekte önemli değil
Fhsgshhhn kardelengurler7 ya bende 30+4 haftalık oldum kaç aylık olmuş oluyor doktorunuz bir şey dedi mi bununla ilgili acaba kafam çok karıştı benim
Malajin17 Teyzesi bizde bugün 30+2 olduk iki gün önce gittiğimde 1500 dedi nasıl dediğimde çok güzel dedi.. sağlıklı olsunlarlar da bence kilonun önemi yok.ayak yanlamari ödem tembellik güçsüzlük falan da falan 😂
kardelengurler7 Malajin17 yiaaa bebişin kilosu iyi bence bende 1.500 falan bekliyodum doktor 2.100 deyince bir şoka uğramadım değil tombik kızım benim diye seviyorum şimdi
Razismom kardelengurler7 30 haftalıkken gittim 1750ydi oğlum, bugün tam 31 haftalık olduk 🥰 sizin biraz önde gidiyor sanırım.. 🧿