Salmanc Bebegimcanimm 60₺ aldığınız ürünü 120₺ olarak satıyorsunuz 1,5 ay bekleme süresi koyuyorsunuz üzerine bekleme durumu olmayanların vakit darlığını kullanmış oluyorsunuz sizce de adil mi? Siz alırmıydınız bir başkasından bu şekilde
Bebegimcanimm Salmanc bidakka da pardon 60 a aldığımı nerden biliyorsun 85 e aldım ben uydurma istersen bide zorla vermiyorum kimseye aliexpressten ürün getirtip satış yapan bir sürü insan var instagramda falan. Şuan da da 90 TL aynı satıcıda.
Bebegimcanimm Salmanc linki de verebilirim istersen bana ne demek istediğini anladım ama çok sükür o karakterde de değilim. Sen git 60 liraya al ama bana sende 60 a almışsın deme. Bilmediğin birşey hakkında bu kadar kesin konusma bence.
Buse1907 Intagramdaki tıpış tıpış bebek mağazaları adlı sayfada indirim var kızlar. Tulum 17.50, 3lü badi 22.50, hırkalar 14 tl.
Meldadlk Kızlar mima ve stokke en fazla nekadar indirime giriyor bilen varmı alsammı şubatımı beklesem?
ayshegul4534 Meldadlk Bugün bizzat Mimayı 5640 a buldum daha da uygununu tüm İstanbul’u geziyorum görmedim
maziz Lehrerinn Lehrerinn 32. Haftadayım daha hediye gelen bir takım dışında alamadım çünkü burada her şeyi paylaşıyorlar anında gerçekten ihtiyacı olanlar alamıyor Sizi de anlıyorum tatlı görünebilir ama gerçekten ihtiyacı olanlara da bıraksanız Sözüm sadece size değil tabi ki genel konuşuyorum Aslında paylaşanlara Siz güle güle kullanın
071015 maziz paylaşanlara derken ? İndirim görünce hamileler faydalansın diye attığımız için bizi mi suçluyorsun ? Anlayamadım ??
candanpdr 071015 teşekkürler 🙏ben de alayım diyorum, erkek için uygun mu sence? Eline ulaştı mı, kumaşı nasıl?
071015 candanpdr bunu ve lacivertli kırmızılısını aldım canım normal bi Bebek mağazalarında da 20 lira güzel Yani bide hastaneye bunlardan vermeyi düşünüyorum fiyat olarak uygun olduğu için kan lekesi çıkmasa da üzülmem :)
071015 candanpdr benim de erkek bu arada https://www.hepsiburada.com/webombinoo-5-parca-kiz-ve-erkek-bebek-hastane-cikisi-yenidogan-zibin-seti-p-HBV000002SHW5?magaza=Karyel öteki de bu canım
maziz 071015 ya tabi ki paylaşın da hepsinin linkini ayrı ayrı koyuyorsunuz alımı kolaylaştırıyorsunuz Öylesine bir bakıveren de ucuzmuş ihtiyacım yok ama alayım diyor yani Gerçekten ihtiyacı olan girer arar ve alır 2 gün 3 günde biteceğini bu şekilde 2 saatte bitiyor Benim 10 kere giydireceğim şeyi başkası 1 kere giydirip kaldıracak onlara da israf Yanlış anlamayın yaşamadığını için empati kuramamış olabilirsiniz ama fırsat bulup telefonu aldığımda stokta hiçbir şey bulamıyorum Tabi yapamazsınız hakkınız yok diyemem ama biraz anlayış bekledim
071015 maziz tamam da buraya atmanın amacı zaten ihtiyacı olanlar görüp alsın diye adı üstünde indirimleri duyurma kampanyası başlığı zaten durumu iyi olan biri indirim takip etmez gider mağazaya fiyatlara bakmadan çatır çatır alır çıkar siz ricada bulunsanız böyle kampanya olduğunda haber verir misiniz diye sizi etiketleyerek söyleriz madem ihtiyacınız var yardımcı olmak isteriz ama siz paylaştık diye sitem ediyorsunuz bizim kötü bi amacımız olamaz sonuçta
Bebegimcanimm MelekMervertlek hahaha ne kadar komik ben burda yalan atmıyorum hanfendi bilip bilmeden günahımı alıyorsunuz. Sana iki haftada gelmiş olabilir. 60 gün teslim süresi var orda ki cogu ürünün.bu durumda böyle gülecek ne gördünüz anlamadım. Bana bir bucuk ayda geldi. İnanmamakta özgürsünüz. Hamileyim ve günahımı alıyorsunuz Allah da görüyor. Ne diyeyim.
maziz 071015 haklısınız o bayanı kırmayayyım diye sizi kırdım sanırım kusura bakmayın Sonuçta kimseyi zorlayamam ben sadece belirtmek istedim gerisi sizin anlayışınıza kalmış İnce düşünceniz için teşekkür ederim
maziz 071015 bayan ihtiyacım yok ama aldım yazmış birkaç böyle gördüm ve daha da olduğunu biliyorum Bu nedenle yazdım
Kelebek90 071015 indirimleri nereden takip ediyorsunuz, tek tek katagorilerden inceliyor musunuz, yoksa hergün indirime girin, indirim oranı vs gibi bir yere mi bakıyor sunuz
maziz Freearc umarım yaşamazsınız bu durumu ve daha da aklınıza gelmez O zaman böyle gülemeyebilirsiniz bu duruma