ozgesel1seyler Mamas papas bebek arabasi bakanlar babymall’de haftasonuna ozel indirime girmis bilginiz olsun. Piyasa fiyati 3600 olan araba 2700 olmus.
maziz 071015 haklısınız o bayanı kırmayayyım diye sizi kırdım sanırım kusura bakmayın Sonuçta kimseyi zorlayamam ben sadece belirtmek istedim gerisi sizin anlayışınıza kalmış İnce düşünceniz için teşekkür ederim
maziz 071015 bayan ihtiyacım yok ama aldım yazmış birkaç böyle gördüm ve daha da olduğunu biliyorum Bu nedenle yazdım
maziz Freearc umarım yaşamazsınız bu durumu ve daha da aklınıza gelmez O zaman böyle gülemeyebilirsiniz bu duruma
Bebegimcanimm MelekMervertlek hahaha ne kadar komik ben burda yalan atmıyorum hanfendi bilip bilmeden günahımı alıyorsunuz. Sana iki haftada gelmiş olabilir. 60 gün teslim süresi var orda ki cogu ürünün.bu durumda böyle gülecek ne gördünüz anlamadım. Bana bir bucuk ayda geldi. İnanmamakta özgürsünüz. Hamileyim ve günahımı alıyorsunuz Allah da görüyor. Ne diyeyim.
Kelebek90 071015 indirimleri nereden takip ediyorsunuz, tek tek katagorilerden inceliyor musunuz, yoksa hergün indirime girin, indirim oranı vs gibi bir yere mi bakıyor sunuz
071015 Kelebek90 uygulamasından giyim tektilden bakıyorum bende 35 haftalık hamileyim sürekli giriyorum e bebeğe anlık indirimler oluyor takip ediyorum kampanyalılar indirimli ürünler diye filtre yapıyorum
BurcuY 071015 takılma kuzum allah aşkına sen en doğrusunu yapıosun buraya yazarak almak isteyen tabiki de alır yani bende hiç birine yetişip alamadım ama olsun yine de allah razı olsun diyorum tek tek yazıosun
ZeynepSemegirAkkurt Birde ak akçe diye bir site var tüm ürünlerin fiyatlarını karşılaştırıp en ucuzunu gösteriyor birler alacaksam ordan bakıyorum ben ilk
Bebegimcanimm Bluedreams hakikaten öyle dürüstlüğün karşılığı neredeyse dayak yicez 😊hayret bişey millet avukat olmuş kendi dünyasında yazıp cizip güzelce de konusuyor.Karsıma cıksa iki lafı birleştiremez.
Aysenaz6143 İndirimleri duyuranlara teşekkğrler bende bu sayede ilk takımımı almış oldum .battaniyeyi almadım pişman oldum bunu bari kaçırmayayım dedim.pahalı geliyordu hep ürünler daha 15-16 haftalığım alıp almamakta kararsız kalıyordum çok para vermek de istemiyordum. Bu 10lu takımlar gerçekten baya uygunmuş. Bende uygulamaları indirdim ama her zaman bakamıyorum zaten bugün sınavım da vardı kaç gündğr sınava çalışıyorum takip edemiyorum siteleri ,burdan bakıyorum linklere ,arkadaşların yönlendirdiği siteye gidiyorum. kolaylık oluyor.
R5454S İndirimleri duyuranlara çok tşk ederim Allah razı olsun bende sayenizde kızıma ilk eşyalarını aldım 😊
BurcuY 071015 sadece saçmalamış bnce sen zAten diğer indirim duyurmadan saçmaladığını kanıtlamışsın 😂 onun anacı kendi aldıktan sonra millete söylemek sadece bence 😜☺️