Tugbamom Arkadaşlar Instagram’da anne_kiz_elisi sayfasından Alize puffy battaniye siparişi verdim inanılmaz memnun kaldım ve piyasanın baya altında ip fiyatına örüp satıyor arkadaş çokta ilgileniyor gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz 🌸
071015 Cuk https://www.hepsiburada.com/webombinoo-100-pamuk-antialerjik-5-li-hastane-cikisi-yeni-dogan-zibin-set-p-HBV000002J15E bunlardan aldım bende hastane için :)
candanpdr 071015 teşekkürler 🙏ben de alayım diyorum, erkek için uygun mu sence? Eline ulaştı mı, kumaşı nasıl?
ruzgar_gulu HaticeSahin Kızlar sağolun sayenizde bende 1 takım hastane çıkışı aldım, diğer takımıda çok beğendim kalırsa onuda alıcam inşallah 😊
Smye Hepsini bitirdiniz 😍 ben alamadan😂 alan arkadaşlara hayırlı olsun panda takım çok güzel yumusacık digerini bilmiyorum 🐼
Merveklcars Smye buraya yazılanları daha okuyamadan ürün tükenmiş oluyor 3 saatte stokları tüketiyolar 🙈 Güle güle kullanın hiç gözümüz yok 😁👶
Smye Merveklcars mağazada gördüm canım yüksek fiyatta ondan biliyorum kalitesini😂 aynen gözümüz yok biz okuyana kadar bitsin😂
Bebegimcanimm Le quenn marka bebek bakım cantası var elimde aliexpressten almıştım yanlıs renk sipariş etmişim lacivert yerine siyah etiketini söktüm ama hic kullanmadım 14 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim. Almak isteyen olursa 120 TL ye vericem. Gardrops uygulaması üzerinden inceleyebilirsiniz. Kargo 6 TL Hesap adım senaysadik. Detaylı resimlerini de atabilirim. İnstagram senaysadikkaraman. Cantanın Türkiye fiyatları 150 civarı bu arada
Bebegimcanimm Researcher 1 2 ay bekleme süresi var ben 1.5 ay bekledim belki 20 25 lira için beklemek istemeyenler olabilir diye düşünmüştm
Salmanc Bebegimcanimm 60₺ aldığınız ürünü 120₺ olarak satıyorsunuz 1,5 ay bekleme süresi koyuyorsunuz üzerine bekleme durumu olmayanların vakit darlığını kullanmış oluyorsunuz sizce de adil mi? Siz alırmıydınız bir başkasından bu şekilde
balinannesi20 Kızlar e bebek uygulamasında hırka düşmüş Leopar Elyaflı Kapüşonlu Hırka Yazınca çıkıyor🙈 17.97