071015 Kuslokumu kargodan da şu tarihte şu saate kadar teslim edilecek diye mesaj geliyor normalde bana da daha kargodan gelmedi
Alyamerve Karamell tamamdır :) adetten snra baska hergun yapmaya kaçırma bıgun kıpkırmızı oluyo zaten araştır
Ikizcanlarim mervermzn TRY 107.06 25%OFF | LEQUEEN Analık Su Geçirmez Bebek Bezi Çantası USB Şarj Büyük Mumya Hemşirelik Sırt Çantaları Bez Çanta Marka Büyük Kapasiteli Çanta https://s.click.aliexpress.com/e/cgbvR2gg o ben degilim :) bana 84 e gelmisti ama cok memnun kaldim cantadan biberon icin ayrica kucuk bir aparat arabaya asma aparati usb si filan da var tavsiye ederim
Crnn3871 Ikizcanlarim merhaba bende aldım normal fiyatı 59,90 ama ilk üyeliğe özel 40 tl ye aldım 19 Ocak’ta kargoya verildi şuan İstanbul da dağıtıma verilecekmiş takip imkanı cazip geldi bana lequeen değil markası ama aynı modelleri
Tuba52 Ebebekten aldıgım çıtçıtlı kollu badi ve mavi kar taneli tulum elime ulaştı (baby corner) cm lerin 60 cm olması güzel ,yeri inanılmaz güzel,tulumda hafif defo var ama üzerinde durmadım açıkcası.
Arife3507 Kizlar dun n 11 deki pandali tulumlar hala ups kargoya verilmesi icin bekleniyor diyo fatura kesilmos mesaji gekdi siizn de oyle mi
Kuslokumu Arife3507 ups ye verilmek üzere bekliyor diyor ve sipariş durumu kargolandı yazıyor bende. Fatura kesildi yazmıyor maalesef😒
Arife3507 Cuk insallah aksilik cikmaz. Pandali hastane cikiso da gitti gidiyorda bu sekilde olmuştu sikayet etmemize ragmen gobdermediler iptal etmek zorunda kalmistim
Ayazayaz Tuba52 bence almamalısınız en fazla 15 gün giydirebilirisni 0-3 aylık olanlar okadar küçükken +1 hiç olmaz die düşünüyorum
nura23 Edugumoglu Çok güzel. çok severek aldım zaten. kullanışlı ve rahat. cilek mobilyaya da bak tim açıkçası kullanışlı bulmadım die almadım zaten aşırı da pahalıya geliyordu. daha güzelleri var benim aldığım mağazada pierre cardinin bile var
Zuleyhagunes Azizenurrr bizimki agustos basi dogcak canim ben 3-6 aldim ekimden sonra giydiririm diye oyuzden cok anlamiyorum ama dis giyim 3-6 alabilirsin ama minik almissin dedi gorenler
Arife3507 Kuslokumu dediklerinin aynisi var bendede fatura kesildi kismo mesaj olarak telefona gelmiş esime