071015 Kuslokumu bana az önce kargodan mesaj geldi yarın teslim edilecek diye 1/2 saate size de gelir büyük ihtimalle
kaynaknida Kızlar şimdi jokerden mesaj geldi gelen mesajı aşağı yapıştırıyorum. Joker'de Efsane Subat Kampanyalari yarin basliyor! Her hafta yenilenen indirimler icin takipte kalin, firsatlari kacirmayin.
Us41 Kızlar bebek bakım seti var yani hani içinde klasik termometre burun aspiratörü tırnak makası törpü olan sizce 50₺ fiyatı uygun mu çantalı bu arada
Buse1907 Us41 Çok uygun canım. Kuzenlerim 1 sene önce, 80 e ve 90 a aldı. Şu an babyjemin, 120 civarı. Ben 48 e, aldım indirimden.
Arife3507 Kuslokumu dediklerinin aynisi var bendede fatura kesildi kismo mesaj olarak telefona gelmiş esime
kaynaknida SevCem Bu sanırım canım bende bakmıştım https://www.hepsiburada.com/baby-bird-bebek-bakim-seti-9-parca--pembe-p-HBV00000AVQ60?magaza=PHARMATEM
Ayazayaz Tuba52 bence almamalısınız en fazla 15 gün giydirebilirisni 0-3 aylık olanlar okadar küçükken +1 hiç olmaz die düşünüyorum
Arife3507 Cuk ürünumuz 19 ocaktan beri kargoya verilmemisti. Kac kere mesaj attik sorun giderilecek dendi giderilmedi. Gelen 5 liralik örtüler de hem defolu hemde resimden farkli cikinca ilk sikayette bulunduk sonra da kargolanmadigi icin siparisi iptal et butobu vardi onu tiklyip iptal ettik