Serza Merib ürün hakkında bilgi sahibi olduysanız benimle de paylaşabilir misiniz bende almayı düşünüyorum da Teşekkürler 🤗
Alyamerve iremm05 yok netten aldım kargo ğcreti verdm ama napaym heryerde cok pahalıydı 120 130 tl idi bide mama sandalyesı aldım 50 tlye 😬
kaynaknida mercimekkkannesi izmir optimum daki joker yenilendiği için bu soylediklerim o mağazaya özel canım
071015 Kuslokumu evet de tulumu 1/2 gün önce vermiştim ötekiler de kargolanmış ama daha istanbuldaymış
Kuslokumu 071015 akşam sipariş verir vermez sipariş onaylandı karşılandı diye bildirim geldi. Ama sanırım UPS kargodan mesaj beklememiz lazım
071015 SevCem normal de ebebek sitesinden alınca mağaza değiştiriyor ama farklı bi siteden aldınız sanırım satıcısı gene ebebek gerçi ebebek müşteri hizmetlerini arayıp bi sorun isterseniz
Zuleyhagunes Azizenurrr eve gidince olcuyim istersen canim ama cok buyuk degil gibi olmadi magazadan degisim yapabilirsiniz
Azizenurrr Zuleyhagunes çok mutlu olurum senin bebeğine oluyor mu ölçüleri falan kaç kilo boyu falan oluyorsa benimkine yakınsa ölçüleri benimkinede olur
cavbella Melegimgeliyor bana dün sabah UPS kargodan mesaj geldi ürününüz dağıtıma çıkacak diye saat 4 gibi de eve geldi
tugbaozdemirkan41 Kizlar e bebek uygulamasinda bisey almaya calistigimda sepete ekle dedigimde uygulamadan atiyor. Ayni sorunu yasayan var mi? Neden olur ki acaba?
Arife3507 tugbaozdemirkan41 benimde ayni dun sordum uygulanayi sil tekrar yukle denildi denedim ama ise yaramiyor
Duygu01 https://urun.n11.com/bebek-arabasi-aksesuar/sevi-bebe-oto-koltugu-ve-puset-minderi-yeni-urun-P264899243 Kızlar bebek arabası minderi aldım çok ama çok kullanışlı görünüyor. yorumlarda çok iyi ve şuan bu satıcıda indirimde ücretsiz kargo
071015 Kuslokumu aynen hem ebebekten mesaj geliyor fatura mesajı hemde n11 dende geliyor gittigidiyordan alınca kargodan da geldi ama bakalım
071015 Kuslokumu kargodan da şu tarihte şu saate kadar teslim edilecek diye mesaj geliyor normalde bana da daha kargodan gelmedi
071015 Kuslokumu bana az önce kargodan mesaj geldi yarın teslim edilecek diye 1/2 saate size de gelir büyük ihtimalle
Zuleyhagunes Azizenurrr bizimki agustos basi dogcak canim ben 3-6 aldim ekimden sonra giydiririm diye oyuzden cok anlamiyorum ama dis giyim 3-6 alabilirsin ama minik almissin dedi gorenler