DenizKartas https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/ebebek-baby-corner-panda-2li-body-412939351 İkili zıbın pandalı ihtiyacı olan varsa 9 tl
DenizKartas kaynaknida çok teşekkür ederim bende ürün resmi olmadığı için korktum ama sanırım iade varmış rahatladım🙂
Ed71 Ay ikili zıbına yetiştim çok şükür ama tuluma malesef 😊 neyse ilk defa yakaladım çok mutluyum hay siz sağolun 😍
Sonkayalar kubraa_93 bende aldım yıkadım canım hıcbır sey olmadı yumusacık kuması cok guzel bozulmadı yıkamayı bılememıstır o arkadas
Buss1906 Sonkayalar içim rahatladı yaa öbür yazıyı görünce korktum bi an renklerimi karıştı birbirine diye daha hiçbi kıyafeti yıkamadım ama heralde 30 da yıkarım yeterli olur siz kaçta nasıl yıkadınız acaba
idilim21 Meddythemama Şubat ayı içersinde ebebekte geleneksel Şubat indirimleri bütün markalar indirime giriyor takip edin eski bi Ebebek çalışanı olarak da Joie markaya bakın
Meddythemama idilim21 bulunduğum ilde e bebek yok. İnternettede çok az mıdel var. Sizce baby plus kuş evleri nasıl. Gidip mağazda bakamıyorum ama yorumları çok iyi.
idilim21 Betulbetul Merhabalar Betül hanım Şubat ayı içerisinde hergun bi marka indirimde neyi almak istiyorsanız zaten kataloğ yayınlanıyor yani broşür ordan takip edin