Bebegimcanimm Nenehatun e bebek te bu modelin pembe rengi yok ki ama nasıl oluyor da pembe yazmıslar be n anlamdım sadece laci seceneği var
Ays7140 Bebegimcanimm bende gitti gidiyordan aldım kargoya verildi diyor ama renk bilgisi falan göremedim
Bebegimcanimm Ays7140 e ebebek faturasında pembe yazıyor benim canım kargoya verildi mesajından ayrıyeten fatura mesajı geldi az önce
Mervettt https://www.hepsiburada.com/soobe-erkek-yenidogan-8-li-hastane-cikisi-mavi-p-HBV000004JYEG?magaza=Soobe ama fiyat artmış ya 😥 @Atarlianne
Tugbamom Kızlar İstanbul’da olanlar Beylikdüzü e bebek mağazasına gittim 247 tl ye Sosis boydan şişme mont 2 yelek 2 hırka 1 şapka 2 kilotlu çorap Müslin 1 eşortman takımı 2 tane alt eşortman 3 ayakkabı 1 şapka 2 tane hamile tişörtü 4 kilot aldım Baya baya baya uyguna geldi sarı etiket üstünden %30 kasada düştü burda. Görüp gittim arkadaşlarıma çok teşekkür ederim haber verenlere
Meddythemama Karacada sevgililer günü indirimi olur mu acaba. Bebek uyku seti istiyorum 400 diyo çok pahalı
Mucize7979 Bebegimcanimm paylaşan arkadaş ben oluyorum. Linkleri paylaşırken kızlar için diye de belirttim oysa ki. Görsel olarak bi araştırsaydınız ebebek in kendi sayfasında. Her şeyi hazır beklerseniz daha çok yanılırsınız
Oztrk Mucize7979 bu işten sanırım en kâr li ben ciktim🙈 ne gelecek bilmiyrm fakat ikizciklerim kiz ve erkek hc fark etmez olur 😁
Bebegimcanimm Mucize7979 kusura bakmayın o anki hayal kırıklığımla öyle yazmısım özür diliyorum benim hatam tabiki emin olmadan sipariş verdim neyse hakkınızı helal edin ufak bişey için kalbinizi kırmayı istemem
kubraa_93 Kızlar ya geçen ki pandalı hastane çıkışını alanlar biri yazmış yıkadım çok kötü oldu diye alıp da yıkayan var mı ya götürüp mağazaya değişim veya iade yapayım mı bilemedim 😕
Sonkayalar kubraa_93 bende aldım yıkadım canım hıcbır sey olmadı yumusacık kuması cok guzel bozulmadı yıkamayı bılememıstır o arkadas
kaynaknida DenizKartas Canım gittigidiyordan tüm çeyiz alışverişimi yaptım yaklaşık 7 senedir alışveriş yapıyorum bi sıkıntı yaşamadım.
DenizKartas kaynaknida çok teşekkür ederim bende ürün resmi olmadığı için korktum ama sanırım iade varmış rahatladım🙂
Us41 Kızlar koşun https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/ebebek-baby-corner-panda-tulum-ve-sapka-takim-ekru-412939358 🤣🤣
Mucize7979 Bebegimcanimm yok estağfirullah üzüldüm yönlendirme yaptığım için ama görsellere bakıp kız olduğunu anlyınca yazmak istedim. İnşallah bi sevdiğinize hediye edersiniz. Daha indirime girer ürünler siz takip edin mutlaka