Mucize7979 Bebegimcanimm yok estağfirullah üzüldüm yönlendirme yaptığım için ama görsellere bakıp kız olduğunu anlyınca yazmak istedim. İnşallah bi sevdiğinize hediye edersiniz. Daha indirime girer ürünler siz takip edin mutlaka
melegmgeliyor0 https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/ebebek-baby-corner-panda-tulum-ve-sapka-takim-ekru-412939358 6-18 ay ve 0_3 ay var hala kizlar 1+ demek de 1 ay ve ustu demek bence. cunku 1 yaş icin 12 ay yaziliyor
iremby Kubravci çok amaclı ortu. Puset ortusu ,kurulama havlusu, alt acma, battaniye vs ne amacla kullanirsaniz kullaniliyor.
sumeyyezumra emzirme sutyeni yerine yarim atlet almak istiyorum. icine de göğüs pedi koymayi dusunuyorum. uygun indirimde gordugunuz varsa lutfen soyleyebilir misiniz 😊
Buss1906 Sonkayalar içim rahatladı yaa öbür yazıyı görünce korktum bi an renklerimi karıştı birbirine diye daha hiçbi kıyafeti yıkamadım ama heralde 30 da yıkarım yeterli olur siz kaçta nasıl yıkadınız acaba
Sonkayalar Buss1906 ben 30 da gunluk programda yıkadım canım sıvı bebek deterjanıyla mıs gıbı oldular butun kıyafetlerını yıkadım hıc bozulan renk degısen olmadı
behrem Tubi231089 ben avent'in ultra air'ini aldım doğduğu günden beri emiyor çok sevdi, çoğu bebek de tutuyormuş bu emziği bilginiz olsun ☺️
Meddythemama idilim21 bulunduğum ilde e bebek yok. İnternettede çok az mıdel var. Sizce baby plus kuş evleri nasıl. Gidip mağazda bakamıyorum ama yorumları çok iyi.
dozdemir Meddythemama ben salon için aldım çok güzel çok memnunum oğlum da seviyor. Yıldızları, müziği seviyor. O titreşimli ve müzikli aparatı bile çok güzel.
Meddythemama idilim21 siz tavsiye eder misiniz. Joie ile onun arasında kaldım. Joie nin hangi modeli iyi sizce.
Ed71 Tugbamom ben ebebekten baby me aldm deterjan yumuşatıcı çamaşır suyu tozu ve yuzey temizleyicisi hepsi 50 liraya gelmişti indirimdeydi.Geçen gün yumuşatıcı ve çamaşır suyu tozunu kendi kıyafetlerimizde kullandm denedim gayet memnun kaldım tavsiye ederim
Elfu Tugbamom ben Green clean aldım bitkisel bir deterjan kokusu lavanta kokusu bide aynı markanın yuöusatıcısını aldım. Yumusatıcısı cok daha guzel kokuyor ama daha kullanmadım 31 haftalıgız 35te yıkamayı dusnuyırum
iremby Tugbamom yumusatici pek tavsiye edilmiyor. Deterjan olarak green clean sivi deterjani kullaniyorum.
Merveegazann Tugbamom ben Green clean aldım kullandım çok memnun kaldım ikisi 45 lira civar tutmuştu bende tavsiye ederim