Kurbagaannesi Zuleyhagunes aynen hatta yengemiz de hamile o bana tavsiye etmişti zıbını severken dua et giydiğinde senin dualarını almış olsun diye ne tatlı valla kötü düşünmek ne anneye ne bebeğe yaramıyor 😊
Nenehatun Bebegimcanimm Kargo mesajı geldiyse fatura da gelir. Benim fatura şimdi geldi, öğleden sonra sipariş etmiştim.
Gamzegedik Busraokan https://www.morhipo.com/kampanya/detay/17960946/79229/62bas-babygirl5-kkk-3-lu?gclid=Cj0KCQiA7briBRD7ARIsABhX8aC5jd7_D3YGa7QG02ZwS1f0CBTNe_82EYZYMObZ_En2oeHUXRYNyugaAkhVEALw_wcB
Ed71 Busraokan https://www.morhipo.com/kampanya/detay/17975491/79229/limon-company-62bas-milkboy2-eee-3lutulum Başka renkleri de var
byznr34 Burda bir arkadaş bebeyogi sitesindeki indirimi paylaşmıştı ben de bir şeyler almıştım bugün geldi kargom hem ürünler çok güzel hem de hem de çok uyguna geldi teşekkür ederim 😊🙏🏻
Mucize7979 Tubi231089 hımm normal mağazadan bahsediyorsunuz. Ben hep netten alışveriş yaptığım için düzenli takip ediyorum😂
Nenehatun Bebegimcanimm bende renk belirtilmemiş ama iade edersin işine yaramayacaksa ya da hediye edersin birine. Pembe gelirse ben öyle yaparım yani.
Bebegimcanimm Kızlar bugun sipariş ettiğim bahriyeli 5 li takım buradaki paylaşılan görselde lacivertti bende erkek bebek bekliyorum sipariş ettim ama fatura mesajı şimdi geldi pembe yazıyor orda. Ürün görseli internette yoktu. Burda paylaşan arkadasa güvenerek almıştım. Ne yapmam gerekiyor şimdi.
BurcuY Bebegimcanimm geldikten sonra hoşuna gitmezse geri gönderirsin paranı iade ederler bu kadar kolay canım ☺️
Mucize7979 Bebegimcanimm paylaşan arkadaş ben oluyorum. Linkleri paylaşırken kızlar için diye de belirttim oysa ki. Görsel olarak bi araştırsaydınız ebebek in kendi sayfasında. Her şeyi hazır beklerseniz daha çok yanılırsınız
Bebegimcanimm Bahriyeli modeli a lan arkadaslar faturanıza rengi ne yazıyor. İllk defa indirimde bişey aldım hevesim kursağımda kaldı ya
Bebegimcanimm Nenehatun e bebek te bu modelin pembe rengi yok ki ama nasıl oluyor da pembe yazmıslar be n anlamdım sadece laci seceneği var