Bebegimcanimm fitmom evet bi gelsin de inşallah zaten kurdele de lacivert cok kotu durmaz o kadar herlde 😄
Mucize7979 Oztrk 3ürün bittikten sonra satın alanlara gönderilmiyor kargo iptal ediliyor. N11 de ebebekte stok bitince ürün görünmüyor. ama gittigidiyor biraz problemli
Mucize7979 Bebegimcanimm kargoya verildiyse kargo takip nosu da vardır sitede. Öyle bir sorun çıkmıyor. En önemlisi kargoya verildi mesajı. O gelmediyse malesef gelmiyor iptal ediliyor
Bebegimcanimm Mucize7979 kargoya verildi mesajı geldi ama fatura mesajı gelmedi inşallah bir sorun cıkmaz bakalım beklemedeyim 😊 ilk defa indirimli bir ürün yakaladım cok heyecanlı 😄
Mervettt Kızlar soobe nin 8 li hastane çıkışını söylemişti buradan bi arkadaş sipariş vermistim bugün geldi elime çok güzel alıcak olanlara tavsiye ederim 41 liraydı hepsi burada da
behrem Tubi231089 ben avent'in ultra air'ini aldım doğduğu günden beri emiyor çok sevdi, çoğu bebek de tutuyormuş bu emziği bilginiz olsun ☺️
Nenehatun Bebegimcanimm Kargo mesajı geldiyse fatura da gelir. Benim fatura şimdi geldi, öğleden sonra sipariş etmiştim.
Tubi231089 Bugün e bebekte alt pijama 5 tlydi aylara göre bide renklere göre vardı bilginiz olsun çoraplarda 4lü 5tlydi
Mucize7979 Tubi231089 hımm normal mağazadan bahsediyorsunuz. Ben hep netten alışveriş yaptığım için düzenli takip ediyorum😂
Zuleyhagunes denizcik evet inceledim baya saglam kullanılışli 65 kiloya kadar tartiyomus 😅 nunanin bide ana kucagi var onuda alcaz arkadasimda var cok memnun buyuyuncede kullanabiliyor
Zuleyhagunes Kurbagaannesi ☺️☺️☺️ Cok güzel Bende surekli bakiyorum seviyorum kiyafetlerini bendede var bi kac tane zibin. Moral oluyor
Kurbagaannesi Zuleyhagunes aynen hatta yengemiz de hamile o bana tavsiye etmişti zıbını severken dua et giydiğinde senin dualarını almış olsun diye ne tatlı valla kötü düşünmek ne anneye ne bebeğe yaramıyor 😊