Oztrk Nenehatun bu gittigidiyor e bebek en son sabah sepette son 3 ürün diyordu bu kadar alıcı olmasına rağmen sistem nasıl dönüyor hiç anlamış değilim umarım düzgün bi şekilde gelir mağdur etmezler.
Mucize7979 Oztrk 3ürün bittikten sonra satın alanlara gönderilmiyor kargo iptal ediliyor. N11 de ebebekte stok bitince ürün görünmüyor. ama gittigidiyor biraz problemli
Oztrk Bebegimcanimm evet sabah 8 gibi 3 dü ben ozaman almadım 1 saat önce aldım hala 3 diyordu bende anlamadim açıkçası umarım gelir
Bluedreams Oztrk akşam da gittigidiyordan ebebek siparişi vermiştim onun sipariş numarası vs mesaj olarak gelmişti, bunda gelmedi kalmadı belki de ürün
Oztrk Bluedreams bende sabah aldığım ürünün faturası geldi bahriyeli olan öğleden sonra aldığım 10lu set olanın faturası gelmedi
Bebegimcanimm Oztrk ban fatura gelmesi bahriyeli olanın ama kargoya verildi diyor yalan mı söylüyor acaba
Oztrk Bebegimcanimm az öncede kargodan mesaj geldi şu tarihte gelecek diye sanırım banada diğer ürün gelmeyecek
Mucize7979 Bebegimcanimm kargoya verildiyse kargo takip nosu da vardır sitede. Öyle bir sorun çıkmıyor. En önemlisi kargoya verildi mesajı. O gelmediyse malesef gelmiyor iptal ediliyor
iremby Hhandeee aldim ama henuz dogum yapmadigimdan kullanmadim. Kullanan bir iki kisi ile konustum memnun olduklarını solediler. Bende deneme surusu falan yaptim gayet guzeldi.
fitmom Mucize7979 aynen benimkilerde birkaç saat içinde kargoya verildi şaşkınım 😄 bu seferde aldıklarımız sürpriz çıkmasa bari görseli yoktu sayfada 😂
fitmom Us41 canım kız-erkek yazmıyor karışık desen yazıyor diye ben aldım benimki de erkek olmadı hediye filan götürürüz ne bileyim :)
fitmom Bebegimcanimm Nenehatun bence erkek işi gibi zaten bir tek kurdeleyi sökersiniz bitti gitti ☺️😇
Bebegimcanimm fitmom evet bi gelsin de inşallah zaten kurdele de lacivert cok kotu durmaz o kadar herlde 😄