fitmom Us41 canım kız-erkek yazmıyor karışık desen yazıyor diye ben aldım benimki de erkek olmadı hediye filan götürürüz ne bileyim :)
Gizzy @Burcu3435 ben kırmızıbeyaz diye bir siteden söyledim. Tarih garantisi de veriyor.185 tl mi öyle bir şeydi fiyatı. En uygun oydu.
Tuba52 Bayanlar hastane kapı süsü kurdela yastık tAç terlik için bi site önermiştim. Benim ürünlerim geldi çok güzel tavsiye ediyorum @gul_tsrm
Hhandeee iremby kullanıyormusunuz memnunmusunuz ? Bende air modeli ile trona arasında kararsız kaldımda 🤗
iremby Hhandeee aldim ama henuz dogum yapmadigimdan kullanmadim. Kullanan bir iki kisi ile konustum memnun olduklarını solediler. Bende deneme surusu falan yaptim gayet guzeldi.
Bebegimcanimm Ya kızlar bahriyeli olan takım erkeğe oluyr mu kurdelesi falan var bir türlü karar veremedim bi bakın nolr
Nenehatun Bebegimcanimm bence şapkasında kurdele olmasa olurdu da. Kurdele olunca bozuyor. Benim de erkek ama kararsız kaldım fiyat aşırı uygun😅
fitmom Bebegimcanimm Nenehatun bence erkek işi gibi zaten bir tek kurdeleyi sökersiniz bitti gitti ☺️😇
Bebegimcanimm Nenehatun evet fiyat cok uygun sapkadaki kurdela sökülür mü acaba resim gibi değil sanki o belki sökebiliriz bahriyeli kız mı olur ya 😄😄