Gezengoren bebeğimi 2 aylık hamileyken öğrendim nasıl diyecek olursanız tüp bebek tedavisi gerekiyor olmaz denilen nokta da olmuş, düzensiz adette cabası. Neyse bende maalesef sigara içen biriyim uzun yıllardır . Ve başka sağlık sorunlarım da varken sürekli kullanmam gereken ilaçlar, sigara yanında deve de kulak kalır . Hepsini öğrendiğim an hayatımdan çıkarmak zorunda kaldım. Bebeğim için, doğum sonrasında sağlıklı bir bebek kucağıma almak için. Hep şöyle düşündüm ben nefsime hakim şimdi olamıycaksam annelik kucağa alınca başlamıyor ki, ilk duyduğumda başladı benim için. 2 aylık şuan gözünün içine bakıyorum ona bişey olacak diye aklım çıkıyor, biri dokunsa inanın kıskanıyorum, onlar bu kadar korunmaya muhtaçken anne karnında neden korumayalım? Yardımcı olur musunuz diye sormuşsunuz, umarım olabilmişimdir. Evlat çok kıymetli anne baba kardeş hatta eş bi tarafa Evlat bi tarafa. Lütfen azaltarak bırakmayın direkt bırakın. En fazla 15 gün belki daha da az süre de hiç içmemiş gibi olacaksınız ve ayrıca size sigarayı hatırlatan yiyecek içecek ne varsa onları da çıkarın hayatınız dan, en basiti biz sigara içenler için, çay sigara, çay kahve olmazsa olmaz değil mi, içmeyin. Lütfen bana kırılmayın ama kimin hayatın da stres yok ki. İnsanlar ne türlü çileler hastalıklar yaşıyor sigara hiç bir şey bunların yanında.