Gerçekten büyük bir şokla okudum bütün yazılanları. Eleştiride bulunmak kimsenin haddine değil sürecinizi nasıl yaşamak isterseniz elbette öyle yaşarsınız ama burda bir soru işareti bir gündem oluşturuyorsanızda doğal olarak gelen gören insanlar size karşı bir cevap veriyor ya da yorum yapıyorlar bu da doğal bir durum. Ve hatırlatırım ki konuya soru işaretleriyle başlamışsınız. Kimseyi savunmak için değil sizi anlamadığım için dile getirmek istiyorum şu an sadece süreci geç fark etmeniz bir şeyleri düşünmemeniz veya bir şeylere takılmamanızdan rahatlık olup bahsederken bir başka birinin tercihini rahatlık olarak yaftalamışsınız resmen bence bu bir çelişki kusura bakmayın. Bu süreçte kimsenin sizi strese sokmaya elbetteki hakkı olamaz ama eğer bazı sorular sorup cevap almak istemişsenizde verilen cevapların şekline maalesef ki karışamaz ve kontrol edemezsiniz. Sanırım desteklenmek için bunu yazdınız ama gerekli desteği bulamadınız. Birisi doktorunuzu değiştirmenizi önermiş inanın bende aynını düşündüm çünkü her hangi bir yönlendirme yapmaması bir doktorun yanlış geldi çünkü her şeyin değiştiği bir süreçtesiniz ve yolun yarısına kadar neredeyse bazı fark etmediğiniz şeyler olabilir. Üstelik ilk gebeliğinizmiş biraz daha tedbirli davranmanız gerektiği kanaatindeyim ve bu kadar insan aynı şeylerden bahsediyorsa kusura bakmayın ama ordaki sorgulanacak kişi onca insan değil bazen kendimizizdir. Hiç haddime düşmeyerek yapıyorum bu yorumları farkındayım cevap vermek ya da okumak zorunda değilsiniz. Sadece umarım şu an vücudunuzda bir canlıya hayat verdiğinizi ve artık vücudunuzun sadece size ait olmadığını fark edersiniz çünkü sanıyorum ki şoktasınız ve hala bunun farkında değilsiniz. Son olarak elbetteki can sizin canımnız Allah sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama evladınız içinde gerekli olan tedbirler neyse onu almanız gerekir bu da öyle bir konu. Nasıl ki yeni yürümeye başladığımda tek başına sokakta bırakamayacaksınız anne karnında da yapmanız gereken şeyleri kullanmanız gereken ilaçları olmanız gereken tedavileri olmanız sürecinizi ona göre yönetmeniz gerekir diye düşünüyorum. Umarım şokunuzu atlatınca daha sağlıkla ve bilinçle düşünüp kararlar verebilirsiniz iyi geceler dilerim