papatya_hy Arasmommyyy sen iyi iğnenin etkisini hemen geçirmişsin ben bugün idrare 15 dakıka 1 sıkısıyorum bu neeeğğğ bizim sonumuz iyi değil ader olacaz en sonunda😂
papatya_hy Arasmommyyy ya ben şimdi kaset test yaptım yine silik çizgi çıktı bakalım yarın sabah birdaha yapıyım bu sefer ne cıkacak.. 🤦🏻♀️
Arasmommyyy papatya_hy ben de şimdi kaset test yaptım yine negatif :// sanırım ben de bu ay da yok canım
papatya_hy Arasmommyyy ben bu sabah yine yaptım yine hayalet ikinci çizgi çıktı kafam allak bullak bu kaset testler ne hassas olabilir ki böyle hayalet gibi çıkartıyor
DidemAk 9876 Canım bende ctesi gittim doktora yumurta 22 ml olmuş pazar sabah iğne vurmamı söyledi doktorum vurdum bugün 4 te aşılama olucam bakalım :)
9876 DidemAk bende bugün gidicem yumurta boyutuna bakcak bakalım inş Benm de büyümüştür öyle düşünüyorum çünkü hafif sancı giriyor kasıkalrıma
papatya_hy DidemAk Canım bende aşılamamı saat 4 de oldum yani perşembe saat 16:00 da. Ama çatlatma iğnesini ben salı günü gece 3 de vurdum 36 saat sonra çatlıyor senin saat niye tutarsız
DidemAk papatya_hy ben pazar sabah 6 da oldum iğne pztesi akşam 4 de aşılama oldum 34. Saate geliyor heralde 24 38 saat arasında yapılır dedi doktorum
papatya_hy Arasmommyyy Yiaaa hayırlısı olsun kuzum bir de perşembe kan ver belki yeni tutunuyprdur o yüzden çıkmıyordur benim 10.7 çıktı doktor daha yeni yeni tutunuyor dedi. Umarım sağlıcakla tutunur ve değerim artar
Arasmommyyy papatya_hy az önce kaset test yaptım. Görünürde negatif ama arkadan flaş tutunca gölge görünüyor ya kafam karıştı