Arasmommyyy papatya_hy az önce kaset test yaptım. Görünürde negatif ama arkadan flaş tutunca gölge görünüyor ya kafam karıştı
papatya_hy Arasmommyyy Mesela canım yapınca slikde olsa 1 dk da cıkıyor tabi net değil diğer çizgi gibi silik
Arasmommyyy papatya_hy hemen cıktı ama arkadan flaş tutunca normal önden flaşla baktıgında silik bile yok negatif
Arasmommyyy papatya_hy ay bi de ben bi 15 dk baktım teste sonra kenara koydum uyudum az önce bi baktım ikinci çizgi silik olmuş su tuttum teste kuruma çizgisi mi diye ama su tutunca da gitmedi çizgi
papatya_hy Arasmommyyy Ayyyy var birşeyler sanırım geç döllenme olmuş ve bebeğin yeni yeni tutunuyordur kan ver bakalım belli olur hadı inşallah🧿
Arasmommyyy papatya_hy ama senin hemen cikiyormus canım benim 5 saat sonra silikti ben de kuruma çizgisidir diye suya tuttum ama gitmedi ya
Arasmommyyy papatya_hy ay sabah ilk idrarla erken gebelik yaptım ilk 5 dk içinde çok çok hayalet gibi çizgi vardı ama çok zor gorunuyordu o derece silik yani sonra arkadasıma gösterdim o da ben gördüm çizgiyi dedi. Umutlandım bende ya
Arasmommyyy papatya_hy ya ben köyde oturuyorum canım da burda da sağlık ocagı Salı -Cuma kan alıyor sadece. Hastanelerde acilde beta bakmıyor ondan kalakaldım böyle
Arasmommyyy papatya_hy canım yaslarımızda yakınmış istersen beni instagrmadan ekle orda devam edelim aynı durumları yaşıyoruz çünküüü