lilyum_ Mucizembenimle777 ayy cok teşekkür ederimmm . Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Seray11ay lilyum_ hadi hayırlı olsun. Bir sancida inşallah. Allah olmayıp isteyen herkese versin o duyguyu 😍🙏
lilyum_ ayse_varol ayy kanda pozitif çıktık ama inşallah sağlıkla ilerler. Bir kürtajım var kalbini duyamadan kaybettik. O yüzden kal atışı duyana kadar hamileyim diyemiyorum hala😔🌸
ayse_varol lilyum_ Asla kötü düşünme canım şuan bebeğin tutunmaya çalışıyor onuda kötü etkileme sen duanı et gerisi allahın takdiri umarım da hayırlısıyla bebeşinin kalp atışını duyarsın🥰
Zarifokur lilyum_ hayırlı olsun sanmıyorum bu kadar belirgin olup yalancı olacağını bugün de test al yap bakalım canım darısı bize nasip olsun inşallah
lilyum_ Zarifokur esim 2 gün sonra yap dedi yarın yapcam artık. Bi de kan verip ordan takip etcem inşallah sağlıkla ilerler🌸🤍
aselalbayrak lilyum_ beta değerin daha düşük yeni sanırım ondan silik çıkmış ama var bence bende ilk gebeliğimde böyle öğrenmiştim. Yaa gerçekten çok sevindim hayırlı olsun inşallah 🙏🏻