mrvess lilyum_ lilyum_ yaaa sizi hep görüyordum sonunda kavuşmuşsunuz mucizenize tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın ❤️ darısı isteyen herkese olsun dua edin bize
lilyum_ mrvess cok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabb’im en kısa zamanda size sağlıklı sıhhatli hayırlı bir bebis nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Anonimanonim lilyum_ lilyum beni hatırladın mı🙈 benimde testim silik çıktı🥰 benimde adetime 4 gün gösteriyor
lilyum_ Anonimanonim ayy canım çok sevindim hayırlı olsunn. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸✨
Linaaden lilyum_ Ben esıme soylemedim daha nasıp olursa ıkıncı gebelıgım regla 6 gun var gosterıyor benım bıraz daha beklemek ıstıyorum kararsızım
Alone lilyum_ daha önceden görüyordum postlarınızı. Çok sevindim sizin adınıza 🥰 3 haftalık felan anca gebelik var gibi. Sağlıkla gelsin inşallah minik.
Ervsrc lilyum_ heyecan çok fazla oluyor ama bence 2 3 gün bekle bir test daha yap.evde ondan sonra git istersen
Mucizembenimle777 lilyum_ ay kuzuuuu inanamıyorum maşallah maşallah çoook sevindim yaaa 🥰🥰🥰 allah sağlıkla kavuştursun ❤️
lilyum_ Mucizembenimle777 ayy cok teşekkür ederimmm . Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Yes_mom0 lilyum_ amin inşallah Allah razı olsun güzel duaların için inşallah rabbim seninde gönlüne göre verir herşeyi ❤️🤲