lilyum_ Zarifokur esim 2 gün sonra yap dedi yarın yapcam artık. Bi de kan verip ordan takip etcem inşallah sağlıkla ilerler🌸🤍
ayse_varol lilyum_ Asla kötü düşünme canım şuan bebeğin tutunmaya çalışıyor onuda kötü etkileme sen duanı et gerisi allahın takdiri umarım da hayırlısıyla bebeşinin kalp atışını duyarsın🥰
lilyum_ Zeyson yaa cok teşekkür ederim inşallah inşallah. Yarın tekrar kan vercem bakalım inslalah sağlıklı artış olmuştur 🌸
Hhh03 lilyum_ çok sevindim canım Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua et🤲🏻🌸
lilyum_ Hhh03 ayy amin inşallah. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
lilyum_ Rumeysa_01 ayy canım o kadar kötüyüm ki anlatamam. Aşırı siddetli bel ağrısı, kasık ağrısı ve mide ağrım var. Yani yatamiyorum oturamıyorum ağrıdan. Bi de üstüne gribe yakalandım. Geldi mi hepsi üst üste geliyor
Rumeysa_01 lilyum_ iyi gidiyor canım çok şükür ara ara hafif gelip geçici kasık ağrısı oluyor akşam birden bı ateş basması mide bulantısı oldu ama iyiyim şimdilik 🫠 bugün acile gideceğim kan vermek için bakalım alırlar inşallah beta artisi takibi için
Rumeysa_01 lilyum_ adete 3 gün kala 66 çıktı Perşembe günü tekrar kan verdim beta 199 çıkmıştı canım 💕
Rumeysa_01 lilyum_ persembe günü gideceğim canım inşallah herşey yolundadır 🫠 bu akşam bir daha kan vereyim diyorum sence gerek var mı
lilyum_ Rumeysa_01 aynen son kez ver bence. Ben de öyle yapcam son kez verip artışa bakcam. Salı günü de doktora gitcem inşallah.