senatss lilyum_ kız bu baya net ben olsam yerimde duramamıştım bi kan ver herşeyi netleştir yoksa için içini yer benim yiyor gecikti ama test bile yapamadım daha 2 gün önce yapınca
lilyum_ myangelson bir kac gun daha test yapıp kan veriyim o zaman kendimi daha iyi hissederim sanırım
lilyum_ senatss bir kac gun evde takip edip öyle giderim kan vermeye. Zaten kan vermekten cok korkarım😅
162999 lilyum_ prodoctora fazlasıyla güveniyorum bende prodoctor ile çok silik öğrenmiştim ertesi gün betam 24tü vakit kaybetmeden kan verin hayırlı olsun 😊
lilyum_ cansureis haftaya gitsem kese görünür mü ki. Daha önce cok erken öğrenip gitmistim hastaneye cok ugrastirmislardi
Rumeysa_01 lilyum_ çok silik var canım yenidir daha kan ver güzel haberler alırsın insallqh beni de haberdar et 🥰
Yes_mom0 lilyum_ en doğal hakkin canım heyecanlanmak bir şey olmaz ama beni de dualarına kat olurmu ❤️
lilyum_ Yes_mom0 tabiki dua ederim canım. Burda sevincime ortak oldunuz allah da en kisa zamanda sizin sevincinize ortak olmayı nasip etsin insallah. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Yes_mom0 lilyum_ amin inşallah Allah razı olsun güzel duaların için inşallah rabbim seninde gönlüne göre verir herşeyi ❤️🤲
Epifizbezi lilyum_ evet çift çizgi ama hemen kan vermeyin bence beta 500 ü geçsin adetiniz kaç gün gecikti
lilyum_ Epifizbezi daha gecikmedi 3 4 gün sonra bekliyordum. Bende öyle düşünüyorum biraz yükseldikten sonra kan vereyim
mrvess lilyum_ lilyum_ yaaa sizi hep görüyordum sonunda kavuşmuşsunuz mucizenize tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın ❤️ darısı isteyen herkese olsun dua edin bize
Anonimanonim lilyum_ lilyum beni hatırladın mı🙈 benimde testim silik çıktı🥰 benimde adetime 4 gün gösteriyor