2 gün önce saat 1 de kızım oldu genel yapacaktı doktorum ama spinal istedim ben uyuşturan sonra gerçek çok güzeldi bu arada 34+4 de doğum yaptım sancım olduğundan dolayı neyse güzel kızımı karnımdan çıkardıkları anda yüzüme getirdiler çok güzel bir duyguydu ilk sesi o ilk an asla gözümün önünden gitmiyor daha sonra karnıma bastırmışlardı galiba dikiş sırasında mide boşluğunda çok şiddetli ağrı birikti elimi mideme koydum ovalıyorum sıkıyorum bu arada dikiyorlar beni o an çok kötüydü gözlerim bulanık görmeye başladı kusmam geldi söyledim omzumdan bir iğne vurdular yine aynı daha sonra herşey bitti odama çıkardılar ilk an yürüyüş biraz zorluydu ama gerçekten yürüdükçe açılıyorsun gaz sancım birikince kalkıp yürüdüm bu arada su bandajını takmayana kadar karnımda hep ağırlık hissettim ve gidince 2 3 dakika uzun oturdum klozette gaz birikimi öyle çıkarıyordum baş ve bel ağgrısı asla olmadı bugün ilk duşumu aldım sanırım ince giyindim belim ağrımaya başladı gezdikçe açıldım iyiyim çok şükür ağustos ayındayız kalın hırka almanı öneririm