Sabah 8 de sezeryan olucam dualarinizi esirgemeyin guzel anneler rabbim hepimize saglicakla yavrumuza kavusmayi nasip etsin🙏 o kadar farkli duygularki cok duygusalim bugun korku heyecan endise hepsi birbirine karisti🙈
    deryanehir amin canim Ayy belkide ayni dakikalarda olcaz benimde oglusum olucak spinal mi genelmi senin
      Hasretimmm canım sonunda geldi korkma demicem elbet korkucaksın ama bumuydu diceksin yurumeye dikkat et her fırsatta yuru zor olcak ama başarıcaksın benim gibi yatmamazlıkta yapma hiç yatamadım ben oda ödem yaptı bacaklarım aşırı şiş ortasını bul hayırlı doğumların olur inşallah melegine kavusursun sütüm yok deme dene mutlaka denedikce artıcak👍
        Hasretimmm Of valla benimde az kaldı sizdeki heyecanı düşünemiyorum Hayırlsıı olsun herkes yaşıyor bunu yüzlerce kadın ve atlatıyor sıkıntısız bu muydu korktugum deriz inşallah 😊
          Dyg34 sagol canim benim guzel dileklerin dualarin icin insallah atlaticam bende evet sutumde olucak biz herseyi basarabiliriz allahin izniyle👍
          Eceeee Aynen 4 sene once yasadim ve sanki hic yasamamisim gibi simdi tekrar heyecan rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🙏
            Hasretimmm ne guzel rabbım bızede nasıp etsın 🙏en guzel bekleyıs ve heyecn , saglıkla alırsın ıns kuzuyu kucagına cnm☺️
              Hasretimmm ben hiç yaşamadım ya ne bileyim :) annelik duygusu hemen oluyor dmi Doğumdan sonraki süreç nasıl psikolojik olarak
                Eceeee ben genel sezeryan olmustum ilk aksamina ayaga kalktim ertesi gun falan gayet iyi ilgilendim kizimla yani ben sut olarak cok sıkınti yasadim olmadi mama ile buyudu insallah bunda olucak
                Nefeslina Ayy evet kizimla banyo yaptim uzunca kizimi 10 da yatirdim esimle rahatca kahve ictim simdi kapi susu provasi yapiyorum evde eksik varmi onlari tamamliyorum cikolatasi kizimin hediyesi falan boyle boyle sabahi ederim ben😂😂 sabahta insallah oglusumu kucagima alirim🙏