Eceeee ben genel sezeryan olmustum ilk aksamina ayaga kalktim ertesi gun falan gayet iyi ilgilendim kizimla yani ben sut olarak cok sıkınti yasadim olmadi mama ile buyudu insallah bunda olucak
Nefeslina Ayy evet kizimla banyo yaptim uzunca kizimi 10 da yatirdim esimle rahatca kahve ictim simdi kapi susu provasi yapiyorum evde eksik varmi onlari tamamliyorum cikolatasi kizimin hediyesi falan boyle boyle sabahi ederim ben😂😂 sabahta insallah oglusumu kucagima alirim🙏
    Hasretimmm Ay hadi sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 Rabbim hayırlı eylesin, bizim de 5 buçuk ayımız var. Siz yazınca ben bile heyecanlandım bi anlık 🙈
      deryanehir Benimde genel olucak canim ilk dogumumda geneldi uyaniyosun hersey bitmis oluyo ayilma suresi biraz can sıkıcı okadar olsun
      2kizannesi- Bence herkes bi an o ani yasadi suan😂😂 ama inanin goz acip kapayincaya kadar geciyo hayirlisiyla insallah
        Hasretimmm Çok heyecanlı gerçekten ya bu hamilelik 5 aylık falan olsaymış ya 😂🤦🏻‍♀️ Anne ve Baba adayı olarak eşimle beraber bu kadar hamilelik yeter hevesimizi aldık hamilelikten diyoruz 😂🥳