meryinthemood Rumeysa_01 ay inşallah vardır dualarım sizinle ama artımed yalancı pozitifi çıkarmasıyla ünlü bir marka maalesef ben öyle çok umutlanmıştım zamanında boşuna😅 başka bir markayla denediniz mi acaba
Rumeysa_01 meryinthemood dün freely marka erken gebelik testi yaptım 2 tane silik çizgi çıktı şimdi ikinci kez artımed kaset test yaptım saniyeler içinde belirgin bir şekilde çıktı çizgi
meryinthemood Rumeysa_01 yazın mutlaka buraya sonucu inşallah pozitif ve sağlıklı bir gebelik çıkar hayırlı olsun şimdiden 🌸
MelodyFairy Rumeysa_01 Ben en son bu testi kullandım negatif çıktı zaten hamile değilim Bence doğru sonuç veriyor bu markanın kaset testi
fasulye_35 Rumeysa_01 kız buda sorumu çoook net var benimki bundan çok daha silikti hayırlı olsun kanda nettt çıkar💕git bugün ver
Rumeysa_01 MelodyFairy inşallah yaa şimdi gidip hastanede kan verdim öğleden sonra 3 gibi çıkar dedi doktor hayırlısı olsun rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
himomyy Var gibi duruyor canım benimde böyleydi bide istersen erken gebelik testiyle dene onda daha net çıkar varsa ,sağlıkla kucağına al inşallah 🫶🏻
Rumeysa_01 himomyy dün yapmıştım freely erken gebelik testi canım iki tane 5,6 dk içerisinde silik çizgi çıkmisti bugün iki tane artımed kaset test yaptım saniyeler içinde belirgin olarak çıktı çizgi
himomyy Rumeysa_01 Bence var canım çünkü benimde aynı olmuştu bende atimed kaset test yapmıştım, bi iki daha sabret regl günü kan ver varsa kanda belli olur direk ben öyle yapmıştım