sevgul43_ Sevcan62 valla ben kontrole diye gittim nst sanci çıktı doktorumda ameliyat günüydü acıklgım da vardi sezeryana aldı hemen yarim saate eogum yaptım
Sevcan62 Glchan_34 gerçekten çok tuhaf hissediyorum bir kaç gün sonra kollarımda olacak inşallah sağ Salim alalım hepimiz kucağımıza bu anı herkes heyecanla bekliyor 💕
Fatmao7_ sevgul43_ amin amin inşallah 🤲🏻 Rabbim analı babalı büyütsün inş 🤲🏻 sağlıkla büyütün inş 🤲🏻🥰 bizlerde sağ salim sağlıkla kavuşalım inş 🤲🏻☺️
sevgul43_ Glchan_34 kiz deme öyle minnacık bebelerde gaz cikmiyo öyle olmuyor işte, her emzirmede gazını çıkarıyorum gaz masajı yapıyorum yine bitmiyor gazı 🤣
Sevcan62 sevgul43_ benimde bir iki gündür felaket sancım var ama geciyo diye üstünde durmuyorum yürürken falan atıyo bi ah dedirtiyor bana artarak devam etmedi ama hiç 37+2 deyim
Sevcan62 Glchan_34 evet ya o testi pozitif gördüğüm anı asla unutmam 🥹 şeninde çok az kaldı neler hissediyorsun
Glchan_34 @sevgul43_ ya benim kardeşlerim küçük bir tanesi 2.5 yaşında hep gazını cikartirdim bir de şu an 10 yaşında annem pek müsait olamazdı ona da ben bakardim ondan dedim tecrübeliyim anne olmadan 😂😂😂
Babymom07 sevgul43_ ayy 13 gün sonra bende bu fotoğraftan istiyorum inşallah sağlıcakla kavuşurum bebeğime 🥲 Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun güzel evladınız 😍
Glchan_34 @Sevcan62 bir hafta 10 gün içinde doğuracak gibi hissediyorum 😂 hislerim kuvvetlidir baya ablanın birine tahmin yaptım cuma gecesi bir anlık his geldi kadın sabahına doğurdu ya😂😂
Sevcan62 Glchan_34 bana da bi tahmin yap gününden önce gelir mi hahahaj bana pazartesiyi beklemeyecekmiş gibi geliyo 😂😂
Sevcan62 Glchan_34 hahahah gelir mi gelir hiç belli olmaz 😂 sen nerede yapacaksın doğumu gün ne zaman