Reyhan_19 sevgul43_ ayyy duygulandım hayırlı olsuuun 🩷 çok çok geçmiş olsun mis kokusundan benim için de çekin 🥰
Sevcan62 sevgul43_ ay 6 gün sonra benim doğumum var Allah’ın izniyle çok heyecanlandım 🥲💕 sağlıkla büyüsün inşallah
Fatmao7_ sevgul43_ amin amin inşallah 🤲🏻 Rabbim analı babalı büyütsün inş 🤲🏻 sağlıkla büyütün inş 🤲🏻🥰 bizlerde sağ salim sağlıkla kavuşalım inş 🤲🏻☺️
SYF Pamuk gibi bir foto 🥰gözünüz aydın,birkaç gün içinde böyle bir fotoya dahil olabilirim inşallah 🙏🏼
sevgul43_ Sevcan62 Glchan_34 valla burası daha eğlenceli happy Kids sorunlar daha büyük kiminin sütü gelmiyor kiminin bebeğinin gazi var🤣
Glchan_34 @Sevcan62 sayılı gün çabuk geçer derler ama geçmiyor son konustugumuzdan bu yana sanki geçmemiş gibi😂
Sevcan62 Glchan_34 yok geçmiyo son 1 aydır bana günler canım 😂 sancılarım çoğaldı yürümekte bayağa zorlanıyorum hiç kolay değil hayırlısıyla doğsun istiyorum artık 😅
Glchan_34 @Sevcan62 az kaldı az eminim o bebişi öpüp kokladigin an unutacaksın yaşadıklarını Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin 🥰
Sevcan62 Glchan_34 gerçekten çok tuhaf hissediyorum bir kaç gün sonra kollarımda olacak inşallah sağ Salim alalım hepimiz kucağımıza bu anı herkes heyecanla bekliyor 💕
Glchan_34 @sevgul43_ ilk gebeliğim ama bebeğin gaz sorunu gayet normal omzuna alıp iki pıt pıt vursan gazını çıkarır zaten insanlar değişi ya tuhaf konular açıyorlar 😂😂
sevgul43_ Glchan_34 kiz deme öyle minnacık bebelerde gaz cikmiyo öyle olmuyor işte, her emzirmede gazını çıkarıyorum gaz masajı yapıyorum yine bitmiyor gazı 🤣